Все за планом: HAVAL JOLION можна придбати в кредит з мінімальними виплатами від 1943 грн/місяць

Вам сподобався новий інтелектуальний кросовер HAVAL JOLION, проте наразі у Вас немає можливості сплатити повну вартість автомобіля? Не засмучуйтесь! Автомобільний бренд HAVAL має вихід із ситуації та пропонує Вам скористатись перевагами кредитної програми HAVAL Finance.

 

Отже, якщо Ви вже накопичили більшу частину вартості автомобіля, проте коштів все ж не вистачає для оплати покупки, пропонуємо розглянути варіант фінансування HAVAL Finance Fixed Rate, який вирізняється фіксованою процентною ставкою річних та допомагає тримати ситуацію під контролем, коли все йде за планом.

Комфортні умови кредитування – 0,01% річних при авансовому платежі в розмірі 70% від вартості автомобіля та періоді кредитування 7 років дозволяють стати власником сучасного автомобіля із мінімальними щомісячними кредитними виплатами. Таким чином, здійснивши авансовий платіж у розмірі 70%, Ви користуватиметесь власним HAVAL JOLION від 1 943 грн. на місяць!*

 

Якщо Вам не підходить запропонований вище варіант фінансування покупки HAVAL JOLION, Ви можете обрати індивідуальні умови кредитування, які будуть враховувати Ваші особисті побажання з приводу розміру першого внеску та періоду кредитування. Деталі кредитних пропозицій HAVAL Finance Ви зможете дізнатись на сайті haval-ukraine.com або у кредитних спеціалістів в автосалоні HAVAL у Вашому регіоні.

 

HAVAL завжди має для Вас персональне рішення!

HAVAL JOLION – міський кросовер-трендсетер, який вирізняється модним дизайном та сучасною смарт-конфігурацією. Створений на новітній модульній платформі LEMON, автомобіль має довгу колісну базу (2700 мм), яка забезпечує комфортний внутрішній простір, оснащується інноваційними технологіями такими, як проекційний дисплей та бездротова зарядка, а також застосовує функції автономного водіння рівня L2. Серед них –автоматичний паркінг, система допомоги при русі в заторі, інтелектуальне управління в поворотах, система утримання в центрі смуги руху та система екстреного гальмування (AEB).

 

Більше інформації про HAVAL JOLION >>

*Вказана сума кредитного платежу в місяць за умови купівлі автомобіля HAVAL JOLION в комплектації Comfort з 1.5л. бензиновим двигуном, 6МТ та 2WD, вартістю 543 634 грн. при першому внеску 70% та періоді кредитування 7 років. Розмір % ставки річних за умови першого внеску 70% та періоді кредитування 7 років становить 0,01%. Реальна річна процентна ставка складає 43,5% (розрахована виходячи з максимального строку кредитування до 7 років, авансу 70%, стандартний графік погашення, з врахуванням платежів за супутні послуги, податки, страхування). Максимальна сума кредиту - до 10 000 000  (десять мільйонів) гривень 00 копійок, мінімальний аванс від 10%. Кредитує АТ "Ощадбанк" Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011р. Вказана ціна на автомобіль актуальна станом на 01.10.2021 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на авто та умови кредитної пропозиції без попереднього повідомлення. Актуальну ціну та деталі кредитної пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні HAVAL або на сайті haval-ukraine.com. Пропозиція діє з 1 жовтня по 31 грудня 2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік та контакти дилерських підприємств HAVAL Ви знайдете за посиланням https://haval-ukraine.com/ua/dealers.html

Довідка про компанію «Нова енергія України»

Контакти: (044) 351-75-50, м. Київ, Київська обл., Бориспільський р-н, с. Чубинське, вул. Київська, 53
«Нова енергія України»

Автосалон «Нова енергія України» – офіційний дилер автомобільних марок HAVAL і Great Wall в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

HAVAL пропонує співпрацю новим дилерам в Одеському регіоні
HAVAL пропонує співпрацю новим дилерам в Одеському регіоні

Офіційний дистриб*ютор автомобілів HAVAL та Great Wall в Україні - компанія «Нова Енергія України» відкриває конкурс на отримання статусу офіційного дилера в м. Одеса та Одеській області.

HAVAL H6 можна придбати в кредит із мінімальним першим внеском від 145 929 грн!
HAVAL H6 можна придбати в кредит із мінімальним першим внеском від 145 929 грн!

Пропозиція діє з 1 жовтня по 31 грудня 2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL.

Все за планом: HAVAL JOLION можна придбати в кредит з мінімальними виплатами від 1943 грн/місяць
Все за планом: HAVAL JOLION можна придбати в кредит з мінімальними виплатами від 1943 грн/місяць

Вам сподобався новий інтелектуальний кросовер HAVAL JOLION, проте наразі у Вас немає можливості сплатити повну вартість автомобіля? Автомобільний бренд HAVAL пропонує Вам скористатись перевагами кредитної програми HAVAL Finance.