Лімітований пропозиція від Infiniti: кросовер QX60 зі знижкою до 620 тис. грн!

Великий сімейний преміум-кросовер, та ще і за неймовірною ціною? У Infiniti вам скажуть: «Так, звісно!» До 29 липня на модель QX60 діє знижка до 630 тис. грн, інша акційна пропозиція діє і на QX50.

Лімітована пропозиція на десять QX60 передбачає, що ви зможете придбати один із таких автомобілів за ціною від 1 290 250 грн (попередня мінімальна ціна – 1 920 450 грн). Ваш кросовер буде оснащений надійним 3.5-літровим двигуном (282 к. с.), варіатором і системою повного приводу. QX60 забезпечить комфорт усій сім’ї чи компанії друзів, адже оснащений трьома рядами сидінь.

 

Шість автомобілів у комплектації Premium, запропоновані саме за цією ціною, вкомплектовані біксеноновим головним світлом й діодними ліхтарями позаду, камерами кругового огляду й паркувальними датчиками. В салоні ж на вас чекають шкіряне оздоблення сидінь з натуральної шкіри, тризонний кліматичний контроль, передні крісла з електричними регулюваннями й високоякісна аудіосистема Bose, що відтворює звук із 12 динаміків. Ефектного вигляду QX60 додають 18-дюймові колісні диски.

 

Для тих, хто прагне більшого, запропоновані чотири автомобілі у максимальній комплектації Hi-Tech. Якщо раніше кросовер у такому оснащені коштував 2 155 240 грн, то зараз є змога отримати його за 1 556 400 грн.

 

Почувати себе іще більш безпечно й упевнено в такому Infiniti QX60 допоможуть інтелектуальний круїз-контроль, активна система моніторингу сліпих зон й система утримання в смузі. А вищий рівень комфорту в салоні забезпечать передні крісла із вентиляцією, підігрів першого і другого рядів сидінь, власна мультимедійна система для пасажирів другого ряду, спеціалізована система іонізації повітря в салоні й аудіосистема Bose 5.1 із 14-ма динаміками. Зовнішній образ кросовера довершують 20-дюймові колісні диски.

 

Та на цьому акційні пропозиції від Infiniti не завершуються! Модель QX50 у комплектації Pure також можна придбати за зниженою ціною: 1 270 000 грн замість 1 338 420 грн.

 

Автомобіль оснащений 2.0-літровим двигуном VC-Turbo (249 к. с.), варіатором і системою повного приводу. В комплектацію вже входять діодне головне світло, оздоблення салону екологічною шкірою, двозонний кліматичний контроль, передні крісла з електричними регулюваннями й два сенсорні дисплеї мультимедійної системи.

 

Стати власником одного з акційних кросоверів можна як за допомогою прямого придбання, так і оформивши кредит на вигідних умовах. Про деталі акційних пропозицій на QX60 можна взнати тут, інформація стосовно QX50 знаходиться за посиланням тут.

Довідка про компанію Інфініті ВІДІ Ліберті

Контакти: (044) 591-70-38, м. Київ, с. Чубинське, вул. Київська 51. 7 хвилин від Києва по Бориспільському шосе
Інфініті ВІДІ Ліберті

Компанія Інфініті ВІДІ Ліберті входить до складу «Віді Груп» - одного з лідерів автомобільного ринку України. У нашому автосалоні передбачено все для комфортного придбання автомобіля Infiniti.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

«Знижка вихідного дня» на сервіс INFINITI
«Знижка вихідного дня» на сервіс INFINITI

Заощаджуйте, отримавши якісні послуги та запасні частини для вашого авто!

Інфініті ВІДІ Ліберті відновлює можливість придбати авто у кредит.
Інфініті ВІДІ Ліберті відновлює можливість придбати авто у кредит.

Інфініті ВІДІ Ліберті рада повідомити клієнтів та поціновувачам Infiniti в Україні, що наш салон не тільки відновив свою роботу

Подари любимой немного больше… Infiniti QX70 от «ВиДи-Либерти» на Бориспольском шоссе!
Подари любимой немного больше… Infiniti QX70 от «ВиДи-Либерти» на Бориспольском шоссе!

Всем приятно получать подарки. А дарить их своим любимым — вдвойне!