Відправляйтеся в літо на PEUGEOT Rifter: більше комфорту, більше універсальності, менше ціни!

Починаючи з 1 липня, комфортний і універсальний мінівен PEUGEOT Rifter доступний за максимально вигідною ціною - від 552,5 тис. грн. Ціни на сімейний автомобіль знижено.

Сімейний мінівен PEUGEOT Rifter є ідеальним транспортом для будь-яких подорожей. І ось чому …

 

PEUGEOT Rifter – це більше простору для великої родини

Мінівен PEUGEOT Rifter доступний в двох версіях кузова: стандартному виконанні L1 або в подовженому варіанті L2, що дозволяє кожному покупцеві вибрати найбільш підходящий варіант. Так, автомобіль PEUGEOT Rifter L1 з 4,4-метровим кузовом гарантує максимальну легкість маневрування на тісних вулицях, при цьому його внутрішній простір цілком достатній для великої родини, а багажник готовий запропонувати до 2 126 л корисного об'єму. Варіант PEUGEOT Rifter L2 готовий порадувати не тільки збільшеною 4,75-метрової довжиною, а й приростом колісної бази, що гарантує додатковий простір для задніх пасажирів. Крім того, автомобіль пропонує ще більш місткий багажний відсік об'ємом до 2 693 літрів.

При цьому обидва варіанти автомобіля можуть похвалитися 5-місним або навіть 7-місним салоном: можлива установка двох додаткових розкладних сидінь третього ряду. Крім того, в разі PEUGEOT Rifter L2 ці сидіння можуть здвигатися вперед/назад, що забезпечує ще більший комфорт пасажирів.

PEUGEOT Rifter – економічні дизельні мотори і 8-ступінчастий «автомат»

Нехай кожна поїздка буде економною. Але це не означає, що поїздка повинна бути повільною! Адже турбодизельні мотори PEUGEOT Rifter відмінно поєднують високу потужність з низькою витратою палива. Наприклад, двигун HDi 92 в парі з 5-ст. МКПП пропонує потужність 92 к.с. і крутний момент 230 Нм, споживаючи лише 5-5,1 л палива на 100 км (змішаний цикл). А мотор BlueHDi 130 в парі з сучасною 8-ступінчастою АКПП може похвалитися ще більш вражаючими показниками: 130 к.с. і 300 Нм, витрата 4,4-4,6 л на 100 км (змішаний цикл). Вибирайте варіант собі до смаку і будьте впевнені - в будь-якому випадку PEUGEOT Rifter запропонує надійний і витривалий турбодизель, який буде безвідмовно служити багато років.

PEUGEOT Rifter – це сучасне оснащення і величезний вибір опцій

Оснащення мінівена PEUGEOT Rifter не поступиться більшості легкових моделей Бренду. Наприклад, навіть стартова версія PEUGEOT Rifter Active Pack пропонує: систему стабілізації, фронтальні подушки безпеки, кондиціонер, датчик світла, пакет «Підвищена прохідність» (кліренс +20 мм), аудіосистему з Bluetooth і USB, бічні захисні накладки, тд. Ціна PEUGEOT Rifter Active Pack - від 552,5 тис. грн.

 

Рівнем вище розташований автомобіль PEUGEOT Rifter в комплектації Allure, де додано наступне: бічні подушки безпеки, 2-зонний клімат-контроль, розкладні столики для задніх пасажирів, мультимедійна система з 8-дюймовим дисплеєм, підтримка технологій Apple CarPlay і Android Auto, денні ходові LED -огні, тд. Ціна PEUGEOT Rifter Allure - від 623,2 тис. грн.

На вершині модельної лінійки знаходиться PEUGEOT Rifter Allure Pack, який додатково пропонує: систему Keyless Access, тоновані бокові вікна, скло багажника з можливістю відкривання, 16-дюймові легкосплавні диски, підігрів передніх сидінь, тд. Ціна PEUGEOT Rifter Allure Pack - від 748,7 тис. грн.

 

В нашому каталозі ви можете детально познайомитися з моделлю PEUGEOT Rifter.

Бажаєте самостійно перевірити мінівен PEUGEOT Rifter? Тоді записуйтеся на тест-драйв у найближчого дилера PEUGEOT, переконайтеся особисто в перевагах моделі PEUGEOT Rifter, вибирайте бажаний автомобіль - і вирушайте в літню подорож з максимальним комфортом!

Довідка про компанію Дилерська мережа Peugeot

Контакти: 0-800-509-209, м. Київ
Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий PEUGEOT Е-3008 - переможець Red Dot Award 2024
Новий PEUGEOT Е-3008 - переможець Red Dot Award 2024

Це вже вдев'яте, коли Бренд PEUGEOT отримує таку бажану та шановану нагороду за вражаючий дизайн своїх продуктів.

PEUGEOT 408 став абсолютним лідером премії «Автомобіль Року в Україні 2024»
PEUGEOT 408 став абсолютним лідером премії «Автомобіль Року в Україні 2024»

У цьому році конкурс «Автомобіль Року в Україні 2024» вирізнявся особливою напруженістю та високим рівнем конкуренції серед представлених моделей.

Новий спортивний болід PEUGEOT 9X8 демонструє свій новий силует та готовий виборювати нові титули
Новий спортивний болід PEUGEOT 9X8 демонструє свій новий силует та готовий виборювати нові титули

Дизайну та конструкції гоночного боліду PEUGEOT 9X8 були переглянуті для того, щоб максимізувати їх потенціал та досягти амбітних цілей, поставлених командою Peugeot TotalEnergies.