З нагоди З-ї річниці бренду HAVAL в Україні вигідне попереднє замовлення новинок HAVAL JOLION та Н6 третього покоління продовжено до 31 серпня!

Цього літа бренду HAVAL в Україні виповнюється 3 роки! Реалізувавши понад 1700 автомобілів, за цей час SUV-бренд здобув міцну основу для стабільного розвитку та здійснив справжній технологічний стрибок у майбутнє! Завдяки новій смарт-конфігурації та автономному водінню рівня L2 високотехнологічні новинки бренду спричинили справжній ажіотаж, адже моделі розкуповують ще до появи в автосалонах. Орієнтуючись на постійно зростаючий попит, з нагоди третьої річниці бренду в Україні компанія-імпортер продовжує дію вигоди при попередньому замовленні HAVAL JOLION та HAVAL H6 третього покоління до 31 серпня 2021 року!

 

HAVAL JOLION із святковою вигодою 20 000 грн.

Молодіжний кросовер-трендсетер HAVAL JOLION, побудований на новітній інтелектуальній модульній платформі LEMON, привертає увагу не лише модним та яскравим зовнішнім виглядом, а й високотехнологічним оснащенням. В сучасному кокпіті JOLION Ви доторкнетесь до справжньої вершини інновацій. Здається, тут є все, що необхідно для комфортного та безпечного керування у Вашому місті: проекційний дисплей W-HUD, бездротова зарядка для мобільного телефона, система екстренного гальмування, автоматичний паркінг та система допомоги при русі в пробці. В базовій версії Comfort з 1,5 літровим бензиновим двигуном (143 к.с.) та 6 МТ JOLION пропонується за ціною від 517 244 грн.* До 31 серпня при попередньому замовленні JOLION можна придбати з вигодою 20 000 грн.** Модель доступна на вибір покупців в передньопривідній та повнопривідній версії.

Більше інформації про модель на сайті haval-ukraine.com

Ознайомитись з HAVAL JOLION в 3-D >>

 

Н6 третього покоління із святковою вигодою 30 000 грн.

Знакова модель - інтелектуальний позашляховик HAVAL H6 третього покоління гідно продовжує династію легендарного SUV-чемпіона, даруючи власникам новий "потужний драйв" від поєднання 204-сильного мотору та повного приводу 4х4. Окрім цього модель забезпечує більш комфортабельне керування завдяки функціям автономного водіння рівня L2, таким як автоматичний паркінг, адаптивний інтелектуальний круїз-контроль та система допомоги при русі в заторі.

Особливістю нової моделі є також комплексна тривимірна концепція безпеки, яка охоплює "захист пасажирів", "захист пішоходів" та "захист транспортних засобів". Модель оснащується системами попередження фронтального і заднього зіткнення, системою екстреного гальмування при небезпечному виявленні пішохода або автомобіля спереду, системою екстреного гальмування при виявленні перешкоди на перехресті, системою попередження про поперечний рух позаду, камерою кругового огляду, системою розпізнавання дорожніх знаків і багатьма іншими функціями. До 31 серпня при попередньому замовленні модель Н6 третього покоління можна придбати з вигодою 30 000 грн.*** При покупці нових моделей HAVAL Ви отримаєте 5 років гарантійного обслуговування або 100 тис. км пробігу, а також 6 років гарантії на кузов.

 

Ознайомитись з новим Н6 в З-D >>

Більше інформації про модель на сайті haval-ukraine.com

*Ціна вказана станом на 01.06.2021 року. Актуальну ціну уточнюйте у менеджерів в автосалоні HAVAL.

**Під вигодою 20 000 грн. мається на увазі різниця в розмірі 20 000 грн. між регулярною ціною на модель HAVAL JOLION, яка встановлена на день придбання автомобіля, і спеціальною ціною на модель HAVAL JOLION, яка діє за умови попереднього замовлення автомобіля у виробництві і здійснення передоплати в розмірі від 30% вартості автомобіля. Термін поставки автомобіля становить до 120 днів. Пропозиція діє з 01.03. по 31.08.2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік і контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете за посиланням. Деталі пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

*** Під вигодою 30 000 грн. мається на увазі різниця в розмірі 30 000 грн. між регулярною ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка встановлена на день придбання автомобіля, і спеціальної ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка діє за умови попереднього замовлення автомобіля у виробництві і здійснення передоплати в розмірі від 30% вартості автомобіля. Термін поставки автомобіля становить до 120 днів. Пропозиція діє з 01.03. по 31.08.2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік і контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете за посиланням https://haval-ukraine.com/ua/dealers.html Деталі пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

Довідка про компанію «Нова енергія України»

Контакти: (044) 351-75-50, м. Київ, Київська обл., Бориспільський р-н, с. Чубинське, вул. Київська, 53
«Нова енергія України»

Автосалон «Нова енергія України» – офіційний дилер автомобільних марок HAVAL і Great Wall в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

HAVAL пропонує співпрацю новим дилерам в Одеському регіоні
HAVAL пропонує співпрацю новим дилерам в Одеському регіоні

Офіційний дистриб*ютор автомобілів HAVAL та Great Wall в Україні - компанія «Нова Енергія України» відкриває конкурс на отримання статусу офіційного дилера в м. Одеса та Одеській області.

HAVAL H6 можна придбати в кредит із мінімальним першим внеском від 145 929 грн!
HAVAL H6 можна придбати в кредит із мінімальним першим внеском від 145 929 грн!

Пропозиція діє з 1 жовтня по 31 грудня 2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL.

Все за планом: HAVAL JOLION можна придбати в кредит з мінімальними виплатами від 1943 грн/місяць
Все за планом: HAVAL JOLION можна придбати в кредит з мінімальними виплатами від 1943 грн/місяць

Вам сподобався новий інтелектуальний кросовер HAVAL JOLION, проте наразі у Вас немає можливості сплатити повну вартість автомобіля? Автомобільний бренд HAVAL пропонує Вам скористатись перевагами кредитної програми HAVAL Finance.