Hyundai KONA в автоцентрі Паритет!

Автоцентр Паритет радий запропонувати вдосконалений субкомпактний позашляховик KONA, а також захоплюючу абсолютно нову модель KONA у версії N Line.

 

Завдяки сміливому та прогресивному дизайну автомобіля, що готовий до будь-яких пригод, Hyundai KONA стала свого роду взірцем у своєму сегменті. Дизайнерські рішення екстер’єру, відображені у оновленні передньої та задньої частин моделі, надають новій KONA згладжений та вишуканий вигляд, водночас зберігаючи фірмовий впізнаваний стиль кросоверу.

Нова KONA на 40 мм довша за попередню модель, що надає автомобілю більш динамічний обтічний вигляд.

Додатково до п'яти існуючих кольорів виконання кузову (Phantom Black, Chal White, Dark Knight, Pulse Red, Galactic Grey), нова KONA має п'ять нових кольорів екстер'єру (Surfy Blue, Dive in Jeju, Ignite Flame, Cyber Grey, Misty Jungle).

Інтер'єр нової KONA відрізняється від попередньої моделі більш висококласним та прогресивним виглядом. Зовнішній вигляд нової моделі відрізняється мужнім і, водночас, вишуканим стилем. Виразний дизайн орієнтується на вподобання клієнтів, які ведуть активний спосіб життя. Додаткова місткість багажного відділення та просторість задніх сидінь пропонують більше комфорту при користування автомобілем.

Центральна консоль візуально відділена від приборної панелі, аби підкреслити горизонтальну компоновку. Панель приладів виглядає широкою та просторою, що створює комфортну атмосферу. Також, відповідно до запиту споживачів, до моделі було додано електричне парковочне гальмо.

Мультимедіа та технології

Нова KONA оснащена найсучаснішими мультимедійними технологіями. Новинкою моделі є 10,25-дюймова цифрова панель приладів. Окрім того, нова KONA також має додатковий 10,25” AVN екран із розширеними можливостями підключення.

До стандартної комплектації KONA входять аудіосистема з екраном, збільшеним з семи до восьми дюймів, а також DAB радіо. Завдяки підтримці Android Auto і Apple Car Play тепер можна легко підключити телефон по бездротовому з'єднанню до мультимедійної системи автомобіля.

Новітні функції безпеки і допомоги водієві

Новий кросовер KONA оснащується рядом функцій безпеки і допомоги водієві.

Новинка для моделі KONA – система підтримки руху в полосі (LFA), яка автоматично коректує положення керма і допомагає автомобілю залишатися в центрі смуги.

Оновилася і система екстреного гальмування (FCA), яка тепер може розрізняти пішоходів, велосипедистів та мотоциклістів. Система FCA додатково оснащена камерами та датчиками для підвищення точності виявлення потенційних зіткнень. Якщо система визначає можливість зіткнення і водій не встигає вчасно відреагувати, то вона автоматично вдається до екстреного гальмування.

Інтелектуальна система попередження про швидкісні обмеження (ISLW) задіює навігаційну систему автомобіля або фронтальну камеру для визначення можливого обмеження швидкості і показує його на приладовій панелі і екрані мультимедійної системи. При перевищенні водієм дозволеного обмеження на екран виводиться попередження.

Окрім того, нова KONA також має оновлений інтелектуальний круїз-контроль (SCC) із функцію stop-and-go.

Новий потужний двигун

Вдосконалений 1.6-літровий бензиновий двигун T-GDI Smartstream потужністю до 198 к.с. із 7-ступінчастою коробкою передач та подвійним зчепленням (як для передньопривідної, так і для повнопривідної версії автомобіля)

Цінова пропозиція* на нову KONA.

 

Гарантію на абсолютно нову KONA можна вибрати на 5 років або 100 000 км пробігу, або 4 роки без обмеження пробігу.

Автомобілі Hyundai KONA можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах. Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися у відділу продажів автоцентру Паритет по тел: (067) 247-85-67.

* Вказана вартість актуальна станом на 11.06.21 р. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців

Додатково в автоцентрі Паритет пропонуємо Вам:

  • Пройти тест-драйв* на обраному Вами авто.
  • Скористатись послугою Trade-in (Трейд-Ин).

Ми завжди дбаємо про Вас та Ваш час! Разом з нами володіти автомобілем Hyundai буде комфортно!

Довідка про компанію Автоцентр «ПАРИТЕТ»

Контакти: (044) 537-25-15, м. Київ, ул.Автозаводская, 24
Автоцентр «ПАРИТЕТ»

Автоцентр «ПАРИТЕТ» більше 18 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!
Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!

Нова SONATA буде доступна для придбання вже у лютому цього року, і буде оснащена бензиновим мотором 2,5 GDI потужністю 194 к.с.

Ціна на автомобіль Hyundai IONIQ 6 знижена на 300 000 грн!
Ціна на автомобіль Hyundai IONIQ 6 знижена на 300 000 грн!

Тепер ви маєте унікальну можливість придбати IONIQ 6 за вигідною ціною, яка дозволить вам зробити вражаючий крок у світ електромобілів.

Спеціальні умови кредитування Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!
Спеціальні умови кредитування Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!

Hyundai Finance - це зручний та вигідний фінансовий інструмент придбання автомобілів в кредит.