Нові двигуни і трансмісії для PEUGEOT і CITROEN з вигодою до 70%

Багато автолюбителів за довгі роки настільки звикають до своїх автомобілів, що вважають їх чимось більшим, ніж просто засобом пересування. Однак час і кілометри невблаганні: через багато років і сотні тисяч кілометрів українських доріг, навіть найбільш надійні моделі PEUGEOT і CITROЁN можуть зажадати капітальних ремонтів різних великих вузлів і агрегатів. Часом в деяких випадках автомобілісти вдаються до так званого способу «агрегатного ремонту»: змінюють проблемний вузол на аналогічний контрактний. Але тепер концерн Stellantis може запропонувати унікальний варіант: заміна великих вузлів в зборі на повністю нові, за ціною (а то і дешевше) контрактних!

 

Адже на багато оригінальних вузлів і агрегатів ціни знижені більш, ніж в два рази. Кращим прикладом можуть бути популярні двигуни, які встановлювалися на різні моделі PEUGEOT і CITROЁN: бензиновий двигун 1,6 л TU5JP4 - доступний по ціні 68 565 грн., Що на 70% вигідніше минулої стандартної ціни; турбодизель 2,2 л PUMA 22DT - доступний за ціною 72 774 грн., що на 68% вигідніше минулого стандартної ціни.

Крім двигунів в зборі, також аналогічні пропозиції діють на інші оригінальні вузли та агрегати. Наприклад, з вигодою від 20 до 70% можна придбати коробки передач (різних типів для різних моделей), а також елементи підвіски автомобіля. Таким чином, власники PEUGEOT і CITROЁN можуть не тільки повернути колишню спритність своїх автомобілів, але також відновити той ретельно вивірений баланс комфорту і керованості, якими так славляться моделі двох відомих французьких Брендів.

Звертайтеся до офіційних дилерів і в авторизовані сервісні центри PEUGEOT або CITROЁN, замовляйте і купуйте нові оригінальні агрегати в зборі - щоб, в результаті, подарувати «другу молодість» своєму улюбленому автомобілю!

Довідка про компанію Дилерська мережа Peugeot

Контакти: 0-800-509-209, м. Київ
Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий PEUGEOT Е-3008 - переможець Red Dot Award 2024
Новий PEUGEOT Е-3008 - переможець Red Dot Award 2024

Це вже вдев'яте, коли Бренд PEUGEOT отримує таку бажану та шановану нагороду за вражаючий дизайн своїх продуктів.

PEUGEOT 408 став абсолютним лідером премії «Автомобіль Року в Україні 2024»
PEUGEOT 408 став абсолютним лідером премії «Автомобіль Року в Україні 2024»

У цьому році конкурс «Автомобіль Року в Україні 2024» вирізнявся особливою напруженістю та високим рівнем конкуренції серед представлених моделей.

Новий спортивний болід PEUGEOT 9X8 демонструє свій новий силует та готовий виборювати нові титули
Новий спортивний болід PEUGEOT 9X8 демонструє свій новий силует та готовий виборювати нові титули

Дизайну та конструкції гоночного боліду PEUGEOT 9X8 були переглянуті для того, щоб максимізувати їх потенціал та досягти амбітних цілей, поставлених командою Peugeot TotalEnergies.