Літо заощаджень на офіційному сервісі KIA на Харківському

Шановні Клієнти, з 11.05.2021р. до 30.06.2021р. включно кожному власнику KIA, у період проведення Акції надається можливість отримати послуги з діагностики (комплекс діагностичних робіт) за спеціальною акційною ціною 594* грн. з ПДВ.

 

Нагадуємо про систему лояльності DRIVE2U, за якою вигода на обслуговування сягає до 20%

Комплекс діагностичних робіт включає в себе:

Перевірка системи кондиціювання: перевірка тиску та наявності достатньої кількості фреону в системі кондиціювання;

Перевірка електрообладнання: зчитування помилок приладом;

Перевірка акумуляторної батареї;

Також, зауважте на 8%** знижку на ряд запчастин (близько 1500 найменувань) Пропозиція діє з 1 травня по 30 червня. Перелік доступний за посиланням. З DRIVE2U вигода на окремі запчастини сягатиме до 28%

Подробиці за тел. 044 393 23 34

Записатись на сервіс

* Рекомендована вартість робіт, не включає в себе додаткові роботи та витратні матеріали, необхідність яких була виявлена під час проведення акційних робіт. Проведення таких додаткових робіт та їх вартість узгоджуються з клієнтом окремо. Додаткові роботи, необхідність яких була виявлена під час проведення акційних робіт, усуваються за бажанням Клієнта.

**Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами на запчастини та витратні матеріали, що діяли до 01 травня 2021 р. Спеціальні умови придбання розповсюджуються на обмежений склад запасних частин та витратних матеріалів. Офіційні дилери KIA в Україні самостійно визначають кінцеву ціну на запасні частини та витратні матеріали в рамках даної спеціальної сервісної пропозиції на дату їх продажу. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» залишає за собою право змінювати умови спеціальної сервісної пропозиції.