Знижки до 20% на офіційний сервіс

Весінній сервіс 2021 розпочато! Нагадуємо умови:

 

    Період 29.03.21 - 08.05.21.
    Наявність картки системи лояльності DRIVE2U (немає? - видаємо) та діючого договору у юр.осіб.
    Знижки до 20% на сезонні роботи. Перелік сезонних робіт та орієнтовна вартість послуг (без урахування допоміжних витратних матеріалів, необхідних для виконання робіт: тягарці, ніпелі, ущільнювальні матеріали тощо. Вказана вартість вже з урахуванням вигоди 20%):
    • шиномонтаж від 400 грн.
    • розвал сходження від 400 грн.
    • комплекс діагностичних робіт механічних систем від 200 грн.
      Знижки до 20% на додаткові необхідні роботи, які виявленні під час виконання сезонних послуг.

      Подробиці та запис за тел. 044 3932334

      Записатись на сервіс

      Зауважте на рекомендовані роботи:

      • Антисептична дезінфекція салону професійним парогенератором з використанням антибактеріальної рідини. Виконується обробка поверхонь салону, методом розпилення пару професійним антисептичним парогенератором, який містить антибактеріальну рідину. У тому числі, виконується обробка повітряних каналів системи вентиляції та кондиціонування.
      • Антисептична дезінфекція салону балоном-розприскувачем типу спрей. Використовується обробка поверхонь салону, методом розпилення антибактеріальної рідини, яка міститься в балоні, у відповідності до інструкції конкретної рідини (спрею). У тому числі, виконується обробка повітряних каналів системи вентиляції та кондиціонування.
      • Обслуговування кондиціонеру. Виконується перевірка кондиціонера, заправка кондиціонера фреоном, чищення радіатора охолодження;