Комерційна лінійка авто для Вашого бізнесу

Комерційні автомобілі - один з основних напрямків діяльності концерну Citroën, давно завоювали популярність і зарекомендували себе як відмінний транспорт для бізнесу. У нашому салоні представлений широкий модельний ряд комерційних автомобілів Citroën у всьому різноманітті їх модифікацій і комплектацій. Це дозволить підібрати машину, максимально адаптовану до цілей і завдань вашого бізнесу.

 

Хочете купити компактний маневрений фургон або шукайте надійну, витривалу бортову вантажівку?

Профіль Вашої діяльності - доставка товару, що вимагає певного температурного режиму?

Або ви перебуваєте в пошуках ідеального варіанту мікроавтобуса для комфортного перевезення пасажирів?

Наші фахівці допоможуть Вам зробити правильний вибір, запропонувавши при цьому кращі умови від офіційного дилера Citroën 38Ra.

Оригінальний дизайн, відмінні техніко-експлуатаційні характеристики, економічність, надійність, простота в обслуговуванні та ремонті, багатофункціональність і практичність - ці якості виразно виділяють комерційні автомобілі Citroën серед інших пропозицій на ринку.

Citroën Jumpy, Citroën Jumper, Citroën Berlingo - всі моделі відрізняються відмінним комфортом для водія завдяки місткому і практичному простору і приємному управлінню, мають безліч бортових технологій для більшої функціональності, практичності та безпеки: автоматичним екстреним гальмуванням, попередженням про виїзд зі смуги руху, контролем сліпих зон з урахуванням можливого причепа, розпізнаванням дорожніх знаків, камерою заднього виду і багато чим іншим.

Записуйтеся на тест-драйв на нашому сайті, отримуйте професійні консультації від наших менеджерів та обирайте своє комерційне авто. Купуючи комерційний автомобіль в салоні 38RA, Ви робите грамотну інвестицію в бізнес.

Задоволення потреб корпоративних клієнтів - це пріорітет №1 для нас.

Шукаєте авто для бізнесу, ми запропонуємо:

  • Персонального менеджер для Вашої компанії;
  • Розрахунок вартості володіння автомобілем;
  • Підбір автомобілів під завдання вашого бізнесу;
  • Фінансування (лізинг / кредит) і страхування автопарку на спеціальних умовах;
  • Обмін автомобіля з вашого автопарку на новий на вигідних умовах;
  • Спеціальну програму і пріоритет в сервісному обслуговуванні: Cтанція технічного обслуговування, що надає повний спектр робіт з гарантійного та післягарантійного обслуговування автомобілів, мототехніки і силового обладнання та масштабний малярно-кузовний комплекс;

Підберіть ідеальний автомобіль для своєї справи у автосалоні 38ra.

38ra – це про довіру, піклування, цінність дружніх відносин та щирість у будь-якій ситуації.

Довідка про компанію CITROEN Центр Київ 38RA

Контакти: (099) 138-83-38, м. Київ, вул. С. Скляренка, 13
CITROEN Центр Київ 38RA

38RA - офіційний дилерський центр Citroen на вул. С.Скляренка, 13. Компанія фахівців, що розділяють та сповідують ідеологію всесвітньовідомого бренду Citroen.
на сторінку компанії