Новорічні знижки! Спеціальні ціни на усі автомобілі Hyundai

Не потрібно відкладати мрію на потім - подаруйте собі приємні емоції від володіння автомобілем бренду Hyundai!

Tucson робить усе, щоб ваші щоденні виклики були легкими та приємними, незалежно від їх складності. Динамічний стиль та провідна продуктивність нового Tucson забезпечують впевненість та безпеку, яких ви потребуєте, коли намагаєтесь вийти за рамки буденності.

До кожної комплектації Hyundai Tucson ми даруємо знижку - 500у.о та корисні автомобільні подарунки на Ваш вибір! Детальніше на сайті компанії.

Новий Hyundai Accent готовий до підкорення доріг разом із своїми власниками! Він зберіг усе, що ви любите, і додав чимало нового. Новий вражаючий дизайн, більше простору та комфорту, більше безпеки та економічності, більше мультимедійних технологій.

На всі комплектації Hyundai Accent діє спеціальна знижк. Детальніше за посиланням.

Автомобілі Hyundai Tucson можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах. Більш детально про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися за посиланням.

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів обмежена.

* Пропозиція діє до 18 грудня 2020 року в усій дилерській мережі ТОВ "Хюндай Мотор Україна". Ціни вказані з урахуванням ПДВ станом на 01.12.2020 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

Довідка про компанію Буг Авто

Контакти: (067) 430-06-09, м. Вінниця, Немирівське шосе, 94В
Буг Авто

Буг Авто - це офіційний дилерський центр та авторизований сервісний центр автомобільного бренду Hyundai у м. Вінниця та Вінницька область.
на сторінку компанії