Тотальний розпродаж!

Абсолютний мінус!

Маємо безліч спеціальних пропозиція по придбанню автомобіля Nissan!

Записаться на тест-драйв

Роздрібні ціни на популярні кросовери Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Nissan Navara знижено!

 

Nissan Qashqai - інтелектуальний кросовер з поєднанням чудового зовнішнього вигляду та ефективних аеродинамічних характеристик, завдяки яким ви отримаєте абсолютне задоволення від керування по місту.

Ціна на такий кросовер стартує від 509 550 грн. Додатково діє ексклюзивна знижка на придбання автомобілів від дилера

Насолоджуйтесь часом, проведеним з близькими, завдяки цьому великому, впевненому кросоверу Nissan X-Trail, в якому є все, що потрібно для успіху: потужний дизайн, солідна функціональність, надсучасні технології, комфорт і гнучкі можливості для активного проведення часу.

 

Ціна на такий кросовер стартує від 607 150грн. Додатково діє ексклюзивна знижка на придбання автомобілів від дилера та комплект зимових шин в подарунок при купівлі авто в наявності!

Nissan Navara - пікап, що ствоерний для складних завдань та відпочинку! NAVARA з Nissan Intelligent Mobility трансформує Вашу подорож. Незалежно від того, Ви в місті, на шосе чи на бездоріжжі — NAVARA допоможе подолати шлях.

 

Ціна на такий пікап стартує від 895 390 грн. Додатково діє ексклюзивна знижка на придбання автомобілів від дилера

 

Купити нове авто можна завдяки вигідним умовам кредитування за спеціальною програмою Nissan Finance на 2 роки під 0,01% річних.

 

За додатковою інформацією про автомобілі Nissan, включаючи ціни, звертайтеся, будь ласка, до менеджерів за телефоном (067) 435 04 00

 

Пропозиція діє до 31 грудня 2020 року. Деталі дізнавайтесь у продавців-консультантів.

Довідка про компанію Медікор

Контакти: (067) 435-04-00, м. Вінниця, Немирівське шосе 94В
Медікор

Двері автосалонів Автомир Nissan завжди відчинені для цінителів автомобілів NISSAN. Адже для нас NISSAN багато років є найкращими автомобілями у світі. Ми знаємо про них все і навіть більше.
на сторінку компанії