Стильний Новий Рік разом з HAVAL: спеціальні ціни та fashion-комплімент від відомого українського дизайнера

Орієнтований на сучасні тенденції та інноваційні рішення, SUV-бренд HAVAL завойовує прихильність українських споживачів не лише завдяки модним інтелектуальним технологіям та високому рівню безпеки, але й концептуальним пропозиціям.

З 1 грудня 2020 року в офіційній дилерській мережі HAVAL стартує зимова акція «Стильний Новий Рік разом з HAVAL», яка символізує початок нового стильного життя за кермом автомобіля HAVAL. В період акції клієнтів очікують вишукані спеціальні ціни на моделі HAVAL H2 (від 459 900 грн.)* та HAVAL H6 (від 559 900 грн.)*, а також набір модних зимових аксесуарів від українського дизайнера SONYA MONINA.** Кожний комплект зимових аксесуарів – це прояв турботи бренду HAVAL про індивідуальний захист своїх клієнтів, який дозволить Вам відчувати себе не тільки стильно, а й безпечно в умовах пандемії коронавірусу.

 

«Зимові флюїди надихнули HAVAL створити для своїх клієнтів дещо особливе. З огляду на те, що безпека є однією з головних цінностей бренду HAVAL, ми підготували для покупців стильний сюрприз, який спрямований захистити наших клієнтів від зимового холоду, а також дозволить підтримувати особисту гігієну в період пандемії коронавірусу. Спільно з дизайнером SONYA MONINA була розроблена лімітована колекція зимових аксесуарів, які влучно підкреслять «ваш модний код» та забезпечать «вашу формулу комфорту» взимку. – коментує Борис Ткаленко, директор компанії-імпортера «Нова енергія України». Співпраця наших брендів не випадкова, адже як яскравий представник інтелектуальної моди дизайнер SONYA MONINА найкращим чином розуміє вподобання цільової аудиторії інтелектуального бренду HAVAL. Створюючи концептуальні речі із сенсом, завдяки особливому дизайнерському підходу вона перетворює їх на справжні арт-об’єкти, які здатні відкрити філософські глибини індивідуальності.»

Динамічний Н6, врівноважений Н2 та величний Н9 – кожна модель із лінійки HAVAL має власний характер та відображає неповторний стиль свого власника.

 

Справжня fashion-модель, бестселер бренду, іміджевий кросовер HAVAL H6 втілює в собі нестримні лінії та найсучасніші технології безпеки. В період акції Ви зможете придбати Н6 за спеціальною ціною від 559 900 грн.* Окрім привабливого дизайну, Н6 пропонує багато інтелектуальних опцій на борту: мультиінформаційна панель приладів, двозонний клімат-контроль, камера кругового огляду, автоматичний паркувальник, система моніторингу сліпих зон, адаптивний круїз-контроль, а також інтерфейси Android Auto та Apple Carplay. Панорамний дах, що пропонується в якості опції, додає вишуканості інтер’єру та створює більш світлий внутрішній простір. Завдяки інтелектуальній емоційності, Н6 створює стильний імідж свого власника та визначає його особистий «модний код», який передає інноваційне мислення та концептуальний стиль життя.

 

Компактний міський кросовер НAVAL H2 як урбаністичний денді слідкує за красою пропорційного балансу, створюючи «формулу комфорту» завдяки достатньому оснащенню за розумною ціною. В період акції Ви зможете придбати Н2 за спеціальною ціною від 459 900 грн.* Втілюючи принцип доступної мобільності, модель Н2 вже в базовій версії рясно оснащена сучасними опціями. Тут Ви знайдете і камеру заднього виду з динамічною розміткою, і систему безключового доступу, і кнопку запуску двигуна. Окрім цього, в стартовій версії модель обладнана ESP 9-го покоління від Bosch, круїз-контролем, двома подушками безпеки, підтримкою Carplay, бортовим комп’ютером та Bluetooth.

Домінантний SUV Н9 несе в собі ген успішності та першості. Чого тільки вартий його розкішний інтер’єр та потужний бензиновий двигун ( 245 кінських сил), який працює у парі з 8-ступеневою автоматичною трансмісією від ZF. Підтверджуючи звання «Ваша Величність», цей позашляховик по-справжньому створений для непоспішної поважної їзди. Система допомоги при русі вгору, система курсової стабілізації, протибуксувальна система, система захисту від перекидання, система автоматичного утримання AUTO HOLD, система екстреного гальмування – з високим рівнем інтелектуального захисту Н9 надає виключно спокійний досвід водіння. Окрім вельможного стилю, Н9 присутній авантюрний дух та тяга до бездоріжжя, проте завдяки багатофункціональній системі управління повного приводу АТS та системі адаптації до дорожніх умов, Н9 забезпечує плавний та елегантний рух навіть на важкодоступних та небезпечних ділянках дороги.

Купуйте HAVAL та розпочніть подорож в новому стилі! Поспішайте, кількість акційних автомобілів обмежена. Більше інформації на haval-ukraine.com

*Спеціальна ціна 459 900 грн. вказана на модель HAVAL H2 2020 р.в. в комплектації Fashionable із 1,5 літровим бензиновим двигуном, переднім приводом (2WD) та 6МТ. Спеціальна ціна 559 900 грн. вказана на модель HAVAL H6 2020 р.в. в комплектації Fashionable із 2.0-літровим бензиновим двигуном та 7DCT. Ціни та наявність автомобілів вказані станом на 01.12.2020 року. Ціни вказані без урахування додаткових опцій. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на авто без попереднього повідомлення. Склад акційних автомобілів обмежений. Пропозиція діє до 31 січня 2021 року.

**Мається на увазі отримання дизайнерського комплекту (шапка, шарф-снуд, захисна маска-снуд) від бренду SONYA MONINA за 1 грн. з ПДВ за умови придбання будь-якої моделі HAVAL в період акції в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік та контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете за посиланням https://haval-ukraine.com/ua/dealers.html В разі відмови від дизайнерського комплекту вартість комплекту не повертається у грошовому еквіваленті. Пропозиція діє з 1 грудня 2020 року до 31 січня 2021 року. Деталі акції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

***fashion (фешн) – (з англійської – мода).

Довідка про компанію Богдан Авто HAVAL

Контакти: , м. Київ
Богдан Авто HAVAL

Національний Автоділер «Богдан-Авто Холдинг» - один з основних операторів українського автомобільного ринку.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Очередной плюс в продажах HAVAL: сезонный тренд или стабильное развитие?
Очередной плюс в продажах HAVAL: сезонный тренд или стабильное развитие?

Несмотря на экономический кризис, обусловленный коронавирусом, уже в сентябре украинский автомобильный рынок оживился, и отечественные дилеры почувствовали повышенную покупательскую активность.

HAVAL развивает дилерскую сеть и ищет новых дилеров в Украине
HAVAL развивает дилерскую сеть и ищет новых дилеров в Украине

Мировой интеллектуальный SUV-бренд HAVAL расширяет свое присутствие в Украине.

На волне стабильного развития: как HAVAL в Украине наращивает объемы продаж
На волне стабильного развития: как HAVAL в Украине наращивает объемы продаж

Мировой интеллектуальный SUV-бренд HAVAL, который с 2018 года представлен в Украине, демонстрирует поступательное развитие на украинском рынке и последовательно улучшает показатели продаж.