«НІКО Істлайн Мегаполіс» офіційний дилер Mazda в Києві та Київській області, оголошує про старт акції для своїх клієнтів

Купуйте новий автомобіль Mazda в дилерському центрі «НІКО Істлайн Мегаполіс» та отримуйте комплект зимової гуми в подарунок *

 

Акція поширюється на наступні моделі Mazda: Mazda CX-3, Mazda CX-5, Mazda CX-9, Mazda CX-30, Mazda 6, Mazda 3.

Кожен покупець нового автомобіля Mazda отримує в подарунок гуму марки Tiger* при покупці Mazda CX-3, Mazda 6, Mazda CX-5, при покупці Mazda CX-9 в подарунок гума марки Hankook*

У дилерському центрі «НІКО Істлайн Мегаполіс» представлено весь модельний ряд автомобілів Mazda. Для зручності клієнтів, автосалон пропонує всі види фінансових послуг, страхування, кредитуваня, а також послугу Trade-in.

Поспішайте! Кількість автомобілів і термін дії пропозиції обмежений.

Щоб отримати більш детальну інформацію про акцію, наявність автомобілів і запланувати тест-драйв просимо звернутися до консультантів відділу продажів за телефоном: (044) 394 55 55, або безпосередньо в дилерський центр «НІКО Істлайн Мегаполіс» за адресою: Бориспільське шосе, 13-й км.

* Акція діє з 24.11.2020р. в дилерському центрі «НІКО Істлайн Мегаполіс». Під подарунком мається на увазі можливість придбання зимового комплекту коліс марки Tiger, Hankook (при відсутності даної моделі зимової гуми на складі, на розсуд продавця, можлива заміна на аналог в тій же розмірності від іншого виробника) по 1.20 грн з ПДВ.

Акція не підсумовується з іншими спеціальними пропозиціями і діє при підписанні договору купівлі-продажу з 24.11.2020р. по 01.04.2020р.

Довідка про компанію Mazda «НІКО Мегаполіс»

Контакти: (044) 394-55-55, м. Київ, Бориспільське шосе, 13-й км.
Mazda «НІКО Мегаполіс»

Mazda «НІКО Мегаполіс» - концептуальний 3 - S комплекс, що об'єднує автосалон Mazda, сервіс, продаж запчастин і аксесуарів.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Презентация новой Mazda3  в «НИКО Истлайн Мегаполис»
Презентация новой Mazda3 в «НИКО Истлайн Мегаполис»

«НИКО Истлайн Мегаполис» официальный дилер Mazda в Киеве и Киевской области, приглашает на презентацию абсолютно новой стильной Mazda3.

Новая Mazda3  вскоре в «НИКО Истлайн Мегаполис»
Новая Mazda3 вскоре в «НИКО Истлайн Мегаполис»

Рады собщить о том, что новая Mazda3 ожидается в «НИКО Истлайн Мегаполис» с 21 июня.

В официального дилера «НИКО Истлайн Мегаполис» начат прием заказов на новую Mazda6!
В официального дилера «НИКО Истлайн Мегаполис» начат прием заказов на новую Mazda6!

Разработчики новой Mazda6 уверены, что цвет кузова - это очень важный аспект в дизайне автомобиля, который может или скрыть недостатки, или же подчеркнуть безупречность форм и фактуру поверхности.