ЧОРНИЙ ТИЖДЕНЬ ЦІН НА KIA SPORTAGE, STONIC та XCEED!

У період з 25.11.2020 до 30.11.2020 в офіційного дилера «Автоцентр на Борщагівці» діють спеціальні ціни на Kia Sportage, Kia Stonic та Kia XCeed з вигодою** до 1 000 Євро*.

 

Якщо Ви відкладали придбання автомобіля Kia, очікуючи привабливої пропозиції, то саме для Вас у період з 25.11.2020 до 30.11.2020 є чудова можливість стати власником однієї з найпопулярніших моделей Kia - Kia Sportage, Kia Stonic або Kia XCeed з вигодою** до 1000 Євро.

KIA SPORTAGE

Збалансована ціна завжди була однією з сильних сторін Kia Sportage, проте "чорний" розпродаж від бренду Kia в Україні означає додаткову вигоду** до 590 Євро* на Kia Sportage залежно від комлектації. Так, бестселер українського ринку – Kia Sportage у виконанні «Комфорт» з бензиновим атмосферним мотором 1,6 і механічною КПП у межах спеціальної пропозиції коштує 17 900 Євро*. Зазначена модифікація відрізняється насиченим оснащенням, що включає мультимедійну систему з 7-дюймовим дисплеєм, Android Auto і Apple Car Play, зимовий пакет, клімат-контроль, датчики дощу і світла та багато іншого. Кросовер в аналогічному виконанні, але з автоматичною КПП, коштуватиме потенційному власнику 18 900 Євро*. Автомобілістам, які бачать себе виключно за кермом дизельного кросовера, варто звернути увагу на Sportage у комплектації «Комфорт» з новим турбодизелем з робочим об'ємом 1,6 літра, версія з механічною КПП у період дії новорічної пропозиції коштує 19 900 Євро* (двигун потужністю 115 к.с. (280 Нм)), тоді як авто, укомплектоване 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT, пропонується за ціною 21 900 Євро* (136 л.с. (320Нм)).

KIA STONIC

Також до 30 листопада 2020 діє спеціальна пропозиція для покупців кросовера Kia Stonic. Кросовер класу B-SUV можна придбати з вигодою** в розмірі 500 Євро* незалежно від комплектації. Kia Stonic представлений в Україні зі 100-сильним бензиновим мотором (робочий об'єм 1,4 літра) з 6-ступінчастатою автоматичною коробкою передач. У період дії спеціальної пропозиції ціна стартової версії «Бізнес» становить 16 400 Євро*. Ця комплектація є оптимальним вибором з точки зору співвідношення ціни і оснащення та включає такі опції: мультифункціональне кермо з регулюванням по висоті і по вильоту, підігрів керма і передніх сидінь, датчики дощу і світла, задній парктронік, круїз-контроль, клімат-контроль, електрорегульовані бічні дзеркала заднього виду з функцією складання і обігрівом, 7-дюймову мультимедійну систему з можливістю синхронізації смартфонів за протоколами Android Auto і Apple Car Play. Топ-версія «Престиж» з АКПП запропонована за ціною 17 300 Євро*. Відзначимо, що в будь-якій з комплектацій Kia Stonic комплектується мультимедійною системою з Android Auto і Apple Car Play.

KIA XCEED

Новий XCeed – яскравий міський кросовер, який об'єднує практичність традиційних SUV з керованістю і екстер'єром динамічних хетчбеків у період дії новорічної пропозиції пропонується з вигодою** до 1000 Євро*. Найбільш популярним у 2020 році зарекомендував себе XCeed у виконанні «Бізнес» з бензиновим турбованим атмосферним мотором 1,4 і 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT, яка у межах спеціальної пропозиції коштує 20 300 Євро*. Ця модифікація комплектується неймовірно насиченим оснащенням, що включає мультимедійну систему з 8-дюймовим дисплеєм, Android Auto і Apple Car Play, зимовий пакет, клімат-контроль, датчики дощу і світла та багато іншого. Топ-версія «Престиж» з такою ж коробкою передач доступна за ціною 25 600 Євро*.

Нагадуємо, що на автомобілі Kia Sportage, Kia Stonic та Kia XCeed гарантія*** становить 7 років або 150 000 км (у залежності від того, що настане раніше). Спеціальна пропозиція діє на обмежений склад автомобілів з 25.11.20 до 30.11.2020 року.

*Ціни і сума вигоди з ПДВ станом на 25.11.2020 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua на день виписки рахунку-фактури.

**Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни на певні комплектації автомобілів у порівнянні з цінами, що діяли до 25.11.2020. Сума вигоди залежить від моделі та комплектації автомобіля. Розрахунки в гривні за курсом зазначеним на сайті кіа.соm/ua на день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.

***Гарантія 7 років або 150 000 км у залежності від того, що настане раніше, розповсюджується на окремі моделі Kia, а саме: Sportage, Ceed HB, Ceed SW, ProCeed, XCeed, Stonic, придбані в офіційній дилерській мережі ТОВ «Фалькон-Авто», починаючи з 01.10.2020 року. Гарантія на всі інші моделі Kia, такі як: Picanto, Rio, Sorento, Soul EV складає 5 років або 150 000 км у залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації.

Довідка про компанію «Автоцентр на Борщагівці»

Контакти: (044) 202-11-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 2, с. Петропавлівська Борщагівка
«Автоцентр на Борщагівці»

«Автоцентр на Борщагівці» - офіційний дилер автомобілів KIA в Київській області. Автосалон площею 715 кв. м представляє повністю наявний модельний ряд бренду KIA.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» вітає 1000 клієнта за підсумками 2021 року
Офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» вітає 1000 клієнта за підсумками 2021 року

Лідер продажів автомобілів KIA в Україні, офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці», з радістю повідомляє про рекордну подію за підсумками 2021 року та вітає 1000-го клієнта.

Відкрито передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed!
Відкрито передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed!

Офіційний дилер KIA Автоцентр на Борщагівці відкриває завіси для приємної автомобільної події – передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed в Україні відкрито.

Автоцентр на Борщагівці ввійшов в ТОП 100 СТО України
Автоцентр на Борщагівці ввійшов в ТОП 100 СТО України

Закінчилася всеукраїнська рейтинг-акція «Автоексперт. Краща СТО», в якому офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» ввійшов в ТОП 100 СТО України за підсумками 2019 року.