Спеціальна кредитна програма для купівлі Suzuki Jimny! Ставка 0,01%* річних на 6 років!

В автосалоні SUZUKI «АЛЬФА-М ПЛЮС» на проспекті ГАГАРІНА, 314-Б. діють спеціальні умови кредитування від АТ «ОТП БАНК» при купівлі автомобілів Suzuki Jimny.

 

З 1 жовтня 2020 р. всі бажаючі придбати Suzuki Jimny можуть скористатися спеціальною кредитною програмою і придбати автомобіль Suzuki Jimny на вигідних умовах*.

Перевага програми – це 0,01%* річних (база нарахування 365 днів у році), при кредитованні до 3 років з мінімальним розміром першого внеску – від 50% вартості автомобіля, одноразова комісія – 2,99%, максимальна сума, на яку може бути виданий кредит – до 1 250 000 грн. Реальна процентна ставка - 12,52%. При оформленні кредиту на більш тривалий термін - від 4 до 6 років (включно) – фінансова програма передбачає відсутність додаткових комісій і фіксовану відсоткову ставку 5,99%.

У таблиці наведено розрахунок по вказаній вище програмі для Suzuki Jimny в комплектаціях:

 

Кредитує АТ «ОТП Банк» (ліцензія НБУ № 191 від 05.10.2011). Пропозиція щодо кредитування дійсна на всій території України (крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС).

Кредитна програма діє тільки при купівлі автомобілів Suzuki Jimny.

Всі деталі стосовно умов кредитування Ви можете дізнатись на сторінці сайту «Фінансові послуги»: http://suzuki-kharkov.com/ua/customer/financials. Також можете проконсультуватись в салоні Suzuki Альфа-М Плюс на пр. Гагаріна, 314-б чи зателефонувавши по тел.: (057) 703-22-99, (067) 703-22-99.

 

ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ ПО КРЕДИТУ ТА ВІДСОТКІВ здійснюється щомісяця, відповідно до схеми погашення:

Ануїтетні платежі - щомісячні платежі здійснюються рівними частинами протягом всього строку дії кредитного договору. Причому, протягом перших років строку дії кредитного договору в цих платежах переважають відсотки, і менше погашається сума кредиту. Надалі, з кожним платежем, частка відсотків зменшується і більше погашається сума кредиту.

Платежі, що зменшуються - щомісячне погашення Кредиту відбувається рівними частинами з нарахуванням процентів на залишок заборгованості по Кредиту. За цієї схемою погашення позичальник повинен з першого місяця кредитування сплачувати платежі, що за своїм розміром будуть перевищувати розмір ануїтетних платежів, хоча сума відсотків, яку сплатить позичальник за весь строк дії кредитного договору, буде меншою ніж при застосуванні ануїтетної схеми погашення кредиту.

ФІКСОВАНА ПРОЦЕНТНА СТАВКА – є незмінною протягом усього строку дії кредитного договору, крім випадків порушення позичальником умов Кредитного договору.

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ: застава придбаного автомобіля. Договір застави автотранспорту, на купівлю якого надається кредит, посвідчується нотаріально. Нотаріальні послуги сплачуються за рахунок Позичальника.

ОБОВ’ЯЗКОВЕ СТРАХУВАННЯ в рекомендованій Банком до співпраці Страховій компанії: повне КАСКО, страхування цивільної відповідальності.

ФОРМИ ПОГАШЕННЯ: готівкою, через каси відділень АТ«ОТП Банк» згідно тарифів Банку або безготівково, шляхом перерахування коштів на рахунок в АТ «ОТП Банк», за допомогою OTPSmart.

Довідка про компанію Альфа-М Плюс

Контакти: (057) 703-22-99, м. Харків, проспект Гагаріна, 314-б
Альфа-М Плюс

Запрошуємо до автосалону Suzuki у Харкові на проспекті Гагаріна, 314-б! З нами вибір легкий, а придбання приємне!
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Автосалон Альфа-М Плюс, Харьков - официальный дилер SUZUKI в Харькове и области - Дилер 2016 года, 2 место!
Автосалон Альфа-М Плюс, Харьков - официальный дилер SUZUKI в Харькове и области - Дилер 2016 года, 2 место!

ДП «АВТО Интернешнл», официальный дистрибьютор автомобилей и мототехники SUZUKI в Украине, озвучил результаты деятельности в 2016 году и обозначил планы развития на текущий год на дилерской конференции.

Новый Suzuki SX4 уже в автосалоне Альфа-М Плюс на пр. Гагарина, 314-Б! Приглашаем на тест-драйв!
Новый Suzuki SX4 уже в автосалоне Альфа-М Плюс на пр. Гагарина, 314-Б! Приглашаем на тест-драйв!

С 1 октября 2016 р. в Альфа-М Плюс стартовали продажи субкомпактного кроссовера Suzuki SX4!

Снижение цен в Альфа-М Плюс на модельный ряд SUZUKI*! Каждому покупателю SUZUKI – полный бак топлива!**
Снижение цен в Альфа-М Плюс на модельный ряд SUZUKI*! Каждому покупателю SUZUKI – полный бак топлива!**

Цены на автомобили Suzuki в автосалоне Альфа-М Плюс - официального дилера Suzuki в Харькове снижены!