Легендарний SEAT Leon CUPRA із ціновою вигодою

У дилерській мережі SEAT в Україні діють привабливі цінові пропозиції на легендарний хетчбек SEAT Leon CUPRA із вигодою орієнтовно від 210 000* гривень.

 

SEAT Leon CUPRA вирізняється динамічною та сучасною формою. Його неповторний вигляд характеризується аеродинамічними лініями. Повністю світлодіодні фари SEAT Leon CUPRA чудово гармонують зі своїм аеродинамічним дизайном та надають автомобілю особливо вражаючий вигляд спереду. Салон SEAT Leon CUPRA такий же ефектний як і дизайн його кузова та вирізняється високоякісними матеріалами оздоблення. Ергономічний інтер'єр, цифрова панель приладів та ексклюзивні елементи дизайну доповнюють спортивний стиль моделі. Автомобіль має найновіші технології, які покращують водійські відчуття. Модель оснащено 2.0 літровим бензиновим двигуном потужністю 290 к.с. Новітня технологія забезпечує максимальну безпеку на ходу.

Всі елементи дизайну динамічного хетчбека SEAT Leon CUPRA викликають захоплюючі емоції.

Пропозиція діє з 18 вересня 2020 року по 30 вересня 2020 року на автомобілі 2019 року виробництва в мережі офіційних дилерів SEAT в Україні, які наявні на складі в Україні.

*Вартість автомобіля в гривнях для його купівлі розрахована на дату 17.09.2020 року та визначається за комерційним курсом євро, який застосовують для розрахунку пропозиції щодо кредитування або придбання автомобіля в лізинг. Чинний курс щодня оприлюднюють на сайті https://www.porschefinance.ua/uk/cliet-service/kursi-valyut-2020-1. Точну ціну й комплектацію автомобіля можна дізнатися в офіційних дилерів SEAT в Україні. Остаточні ціни зазначають в угоді купівлі-продажу автомобіля, яку покупець укладає з офіційним дилером SEAT. Перед тим як підписувати угоду купівлі-продажу, будь ласка, уважно ознайомтеся з вартістю й комплектацією транспортного засобу. Викладена в прайс-листі інформація не є ані рекламою, ані публічною офертою, а отже, не зобов'язує сторони продавати чи купувати автомобіль. Вона лише дає можливість сформувати бажану комплектацію автомобіля. Зважайте, що в деяких випадках інформація про автомобіль (дизайн, комплектація, технічні дані) може змінюватись.

За більш детальною інформацією прохання звертатись до офіційних дилерів автомобілів SEAT в Україні за посиланням.

Довідка про компанію ДП «АВТО-КИЕВ»

Контакти: (044) 490 10 97, м. Київ, пр-т Победы, 67
ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

«Best Buy Car of Europe 2021»: новий SEAT Leon став переможцем конкурсу AUTOBEST 2021
«Best Buy Car of Europe 2021»: новий SEAT Leon став переможцем конкурсу AUTOBEST 2021

SEAT вже вдруге отримує нагороду AUTOBEST: у 2017 році головний приз отримав кросовер SEAT Ateca

Новий SEAT Ateca вже в Україні!
Новий SEAT Ateca вже в Україні!

Новий кросовер SEAT Ateca вже представлено в офіційній дилерській мережі SEAT в Україні.

CUPRA першим серед автомобільних брендів візьме участь у серії Extreme E
CUPRA першим серед автомобільних брендів візьме участь у серії Extreme E

CUPRA продовжує накопичувати знання у сфері гонок на електромобілях: компанія вже створила автомобіль CUPRA e‑Racer, який допоможе використати отриману інформацію в роботі над лінійкою пасажирських автомобілів