Спеціальні пропозиції на всі автомобілі зі складу

Ми раді представити обмежений перелік автомобілів, що доступні за спеціальною ціною зі складу. Volkswagen Комерційні автомобілі підготував легкі ціни на якісні автомобілі для спеціальних цілей.

 

Crafter Kasten - автомобіль нового виміру: практичний, економічний, інноваційний. Коли ми говоримо про Volkswagen Crafter, перед усіма цими визначеннями можна сміливо ставити приставку «най».

Окремо варто відзначити Amarok із постійним повним приводом 4Motion, що є улюбленцем чоловіків протягом 4-х років. Адже його завдання номер один -доставляти водієві задоволення!

Transporter Kasten та Kombi ідеальні міські фургони, що створені для найрізноманітніших цілей: місткі але маневреі, як звичайний легковий автомобіль.

Multivan та Caravelle преміальні вени для сім'ї та повсякденного життя.

Зі знижками до 20%* на весь модельний ряд ваша мрія про новенький Volkswagen стане реальністю.

Варіанти автомобілів, що можна придбати за легкою ціною

Amarok

Crafter

T6 Kasten та T6 Kombi

Multivan та Caravelle

Вигода до 295 000 грн* 

Головна задача: доставляти водієві задоволення! Ідеальний асфальт, сніг, пісок або бездоріжжя. З Amarok ви отримаєте задоволення на будь-якій дорозі у будь-яку погоду. Маневреність, достатній кліренс, система постійного повного приводу 4MOTION, 8-ступенева КПП та дизельний двигун 2.0 TDI або 3.0 V6 TDI, які перетворюють Amarok на короля дороги.

Вигода до 151 000 грн*

Цільнометалевий фургон Crafter Kasten відрізняється рекордною для класу місткістю, найбільш продуманою системою кріплення вантажу, в тому числі і під дахом, найкращою підготовкою для подальшої установки полиць, стелажів і шаф. Цей фургон - практично еталон.

Вигода до 176 000 грн*

Уже понад 70 років Transporter розвивається та росте разом із своїми задачами. Саме тому на сьогодні його вантажний відсік став функціональним та універсальним як ніколи. Автомобіль пропонується з двома колісними базами і трьома варіантами даху, максимальний об'єм вантажного відсіку становить 9,3 м³, а вантажопідйомність може сягати 1400 кг.

Вигода до 150 000 грн*

Місткий салон з можливістю гнучкої організації простору та першокласним оздобленням вражає, а надсучасні мультимедійні системи і передові системи підтримки водія у поєднанні з економічними двигунами відповідають найвищим вимогам.

 

* Акція діє з 05 серпня по 30 серпня 2020 року. Зазначена вигода стосується моделей Amarok, Caddy Kasten, Transporter, Crafter, Multivan та Caravelle 2019 року виробництва. Вигода вказана в національній валюті станом на 10.08.2020 р. за комерційним курсом АТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК". Дана сума є орієнтовною. Детальніше про умови можна дізнатися у офіційних дилерів Volkswagen. Авто в дилерському центрі може відрізнятися від зображеного у рекламі. Амарок, Кадді Кастен, Транспортер, Крафтер, Мультіван та Каравелле. ТОВ «Порше Україна».

 

 

Довідка про компанію КарпатиАвтоцентр

Контакти: (050) 374-77-10, м. Чернівці, вул. Енергетична 2В
КарпатиАвтоцентр

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» - офіційний дилер Volkswagen в Чернівцях та Чернівецькій області. Основний напрямок діяльності офіційного дилера Volkswagen - продаж легкових і комерційних автомобілів Volkswagen
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!
Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!

Новий Volkswagen T-Roc вже в наявності автосалону «КарпатиАвтоцентр». Автомобіль вже випробували перші його цінителі.

The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!
The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!

З радістю повідомляємо Вам про старт продажу нової моделі серії CrafterNF! Новий Crafter увібрав у себе всі риси нового легковпізнаного дизайну.

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за  найвигіднішою пропозицією
В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного Volkswagen Touareg в комплектації Premium Life.