Вигідні пропозиції на спеціальні комплектації Golf та Tiguan!

Купуйте вигідно перед зміною поколінь

 

2020 рік - заключний для моделей Golf та Tiguan поточного покоління, а це значить що у Вас є можливість зробити правильний вибір на максимально вигідних для себе умовах у вигляді лімітованих спеціальних комплектацій із оновленим переліком серійного обладнання.

Golf

В залежності від обраного варіанта Ви відчуєте комфорт, практичність та легендарну керованість у поєднанні з впевненістю щодо своєї безпеки. Вже серійно в комплектації Life автомобіль оснащений 7 подушками безпеки, датчиком фронтального контролю Front Assist із функцією екстреного гальмування в умовах міста. Також у нагоді своєму власнику стануть автоматичний кондиціонер Air Care Climatronic, обігрів передніх сидінь, а довершать тактильні відчуття багатофункціональне шкіряне кермо та важіль КПП із шкіряним оздобленням.

Комплектація Team приємно здивує наявністю LED-фарами ближнього та дальнього світла, 8-дюймовою мультимедійною системою Composition Media із інтерфейсом App-Connect (для Apple CarPlay та Android Auto), шкіряним кермом з обігрівом, безключовим доступом Keyless Access, камерою заднього виду Rear View та багатьма іншими корисними функціями.

І довершує палітру спеціальних комплектацій Star Team, яка включає всі найкращі особливості інших пакетних комплектацій, але надає додаткові преміальні особливості, такі як: навігаційна система Discover Media, сидіння ErgoActive із 14-позиційним налаштуванням, цифрова панель приладів Active Info Display.

Окремою "вишенькою на торті" є Golf GTI Performance, який прискорюється з місця до 100 км/год за 6.2 сек завдяки 245-сильному двигуну 2.0 TSI та функції Launch Control. Піднесенням Ваших почуттів будуть зайняті спортивні сидіння та система прогресивного керма.

 

Tiguan

Вже серійно в комплектації Comfort Edition автомобіль оснащений 7 подушками безпеки, датчиком фронтального контролю Front Assist із функцією екстреного гальмування в умовах міста, які працюють у поєднанні з асистентом утримання у смузі руху Lane Assist. У нагоді своєму власнику стануть мультимедійна система Composition Media із підтримкою CarPlay та Android Auto, круїз-контроль для комфортних подорожей, автоматичний кондиціонер Air Care Climatronic, обігрів передніх сидінь, а довершать тактильні відчуття багатофункціональне шкіряне кермо та важіль КПП із шкіряним оздобленням.

Комплектація Limited Edition TDI на додачу до плюсів молодшої комплектації приємно здивує наявністю LED-фарами ближнього та дальнього світла, адаптивним круїз-контролем, шкіряним кермом з обігрівом, камерою заднього виду Rear View, електроприводом кришки багажного відділення і навіть цифровою панеллю приладів Active Info Display, а також багатьма іншими корисними функціями.

Вершиною спеціальних комплектацій є Limited Edition TSI, яка включає всі найкращі особливості інших пакетних комплектацій, але надає додаткові преміальні особливості, такі як: безключовий доступ Keyless Access, пакет Easy Open, сидіння із оббивкою ArtVelour та 18-дюймові легкосплавні диски.

 

Детальну інформацію про авто Ви можете отримати у фахівців відділу продажу автомобілів: тел. (0372) 543 888

Довідка про компанію КарпатиАвтоцентр

Контакти: (050) 374-77-10, м. Чернівці, вул. Енергетична 2В
КарпатиАвтоцентр

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» - офіційний дилер Volkswagen в Чернівцях та Чернівецькій області. Основний напрямок діяльності офіційного дилера Volkswagen - продаж легкових і комерційних автомобілів Volkswagen
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!
Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!

Новий Volkswagen T-Roc вже в наявності автосалону «КарпатиАвтоцентр». Автомобіль вже випробували перші його цінителі.

The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!
The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!

З радістю повідомляємо Вам про старт продажу нової моделі серії CrafterNF! Новий Crafter увібрав у себе всі риси нового легковпізнаного дизайну.

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за  найвигіднішою пропозицією
В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного Volkswagen Touareg в комплектації Premium Life.