Літній розпродаж автомобілів HAVAL 2019 року випуску зі складу

Бажаєте подорожувати за кермом власного автомобіля? Тоді не втрачайте момент! Компанія «Нова енергія України» - офіційний дистриб’ютор автомобілів HAVAL та Great Wall – оголошує літній розпродаж автомобілів HAVAL 2019 року випуску зі складу.

Тільки в період з 1 по 31 серпня 2020 року Ви зможете придбати рамний позашляховик Н9 та компактний кросовер Н2 за спеціальною вигідною ціною!

Літо – найкращий час для автомобільних подорожей

Літо дарує нам натхнення для захоплюючих подорожей та незабутнього відпочинку. Все, що Вам зараз необхідно – це надійний автомобільний перевізник, який допоможе Вам реалізувати найсміливішу туристичну ідею! Завдяки своїм позашляховим можливостям автомобілі HAVAL готові відкривати для Вас туристичні, ландшафтні та історичні місцевості України, шлях до яких не завжди буває простим. Незалежно від дорожніх перепон, за кермом HAVAL Вас очікує комфортна подорож, сповнена позитивних емоцій!

Літній розпродаж HAVAL H2 2019 року випуску: Ваш розумний вибір

 

В період акції Ви зможете придбати кросовер Н2 в комплектації з 6-ступеневою автоматичною трансмісією за спеціальною ціною від 486 863 грн.* Компактний міський кросовер Н2 – автомобіль, який втілює принцип доступної мобільності. Вже в базовій версії Н2 рясно укомплектований сучасними технологіями, серед яких смарт-ключ, безключовий доступ, круїз-контроль та кнопка запуску двигуна. Окрім цього, модель пропонує додаткові опції, які також коштують недорого: камера заднього виду з динамічною розміткою, система курсової стабілізації та підігрів передніх сидінь. Переконайтесь самі, Н2 – це оптимальне рішення з точки зору хорошого оснащення за доступною ціною.

Більше інформації про Н2 2019 року випуску.

Літній розпродаж HAVAL H9 2019 року випуску: Ваш SUVеренітет

 

В період акції Н9 пропонується за спеціальною ціною від 978 620 грн.* Рамний позашляховик HAVAL H9 – справжній флагман модельного ряду HAVAL. Його стихія починається там, де відкривається бездоріжжя. Із 2.0-літровим дизелем потужністю 190 к.с. та повним пакетом позашляхових опцій Н9 не страшні ні бруд, ні сніг, ні кам’яниста ґрунтовка. В цьому Ви зможете переконатись, подивившись сюжет програми подорожей по Україні «Хевел-Тревел», в якому Н9 з легкістю долає 8-кілометровий підйом до Драгобрату. Відважний Н9 продемонстрував справжню силу та незалежність від зовнішніх обставин, що навіть захоплені з собою ланцюги та буксирувальний трос з триразовим запасом по міцності залишилися не задіяними.


Ознайомитись з Н9 у віртуальному шоурумі.

При купівлі автомобіля HAVAL в офіційній дилерській мережі Ви отримаєте 5 років гарантії від виробника.**

Поспішайте, кількість акційних автомобілів обмежена.

*Спеціальна ціна 486 863 грн. вказана на модель HAVAL H2 2019 р.в. в комплектації Elite з 1,5 л. бензиновим двигуном та 6АТ. Спеціальна ціна 978 620 грн. вказана на модель HAVAL H9 2019 р.в. в комплектації Luxury із 2.0. л. бензиновим двигуном та 8АТ. Спеціальна ціна та наявність автомобілів вказана станом на 01.08.2020 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на авто без попереднього повідомлення. Склад акційних автомобілів обмежений. Пропозиція діє до 31 серпня 2020 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік та контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете на cайті за посиланням.  Деталі акції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

**Мається на увазі 5 років гарантійного обслуговування або 100 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше.

Довідка про компанію Богдан Авто HAVAL

Контакти: , м. Київ
Богдан Авто HAVAL

Національний Автоділер «Богдан-Авто Холдинг» - один з основних операторів українського автомобільного ринку.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Очередной плюс в продажах HAVAL: сезонный тренд или стабильное развитие?
Очередной плюс в продажах HAVAL: сезонный тренд или стабильное развитие?

Несмотря на экономический кризис, обусловленный коронавирусом, уже в сентябре украинский автомобильный рынок оживился, и отечественные дилеры почувствовали повышенную покупательскую активность.

HAVAL развивает дилерскую сеть и ищет новых дилеров в Украине
HAVAL развивает дилерскую сеть и ищет новых дилеров в Украине

Мировой интеллектуальный SUV-бренд HAVAL расширяет свое присутствие в Украине.

На волне стабильного развития: как HAVAL в Украине наращивает объемы продаж
На волне стабильного развития: как HAVAL в Украине наращивает объемы продаж

Мировой интеллектуальный SUV-бренд HAVAL, который с 2018 года представлен в Украине, демонстрирует поступательное развитие на украинском рынке и последовательно улучшает показатели продаж.