KIA. Комплексна діагностика авто лише за 220,80 грн.!

 

«Фалькон-Авто», офіційний дистриб'ютор бренду Kia в Україні, оголошує про спеціальну сервісну пропозицію, в рамках якої власники автомобілів Kia зможуть не тільки провести комплексну діагностику за 220,80 грн., але й отримати унікальні додаткові можливості.

У період з 01 червня по 31 cерпня в Автоцентр на Столичному діє спеціальна сервісна пропозиція, в рамках якої власники автомобілів Kia зможуть провести комплексну діагностику лише за 220,80 грн. (включаючи ПДВ) а також провести заміну запчастин, найбільш схильних до виходу з ладу (деталі підвіски, рульового управління та гальмівної системи) з вигодою* до 20% на вартість запасних частин та 20% на вартість послуг по їх заміні. Розрахунковий час проведення діагностики – 1 година.

Записатися на сервіс

Комплексна діагностика включає в себе:

  • Первірка наявності особливих технічних операцій, передбачених виробником
  • Перевірка наявності рідини омивача скла, та огляд скоочисників;
  • Перевірка освітлювальних приладів;
  • Перевірка заряду АКБ;
  • Перевірка рівня технічних рідин;
  • Перевірка ходової частини та кермового механізму;
  • Перевірка гальмівної системи на наявність підтікань або пошкоджень;
  • Перевірка тиску у шинах;

Додаткові роботи, необхідність яких була виявлена під час проведення акційних робіт, усуваються за бажанням Клієнта зі знижкою на послуги 20% та запасні частини до 20%, якщо такі додаткові роботи є роботами з поточного ремонту.

Зазначені знижки не розповсюджуються на роботи з планового регламентного технічного обслуговування, додаткового обладнання, мийні та прибиральні, роботи з відновлювального ремонту, послуг зі зберігання автомобілів на ДП, інструментального контролю, автоевакуації.

Власники автомобілів Kia, які знаходяться за межами гарантійного терміну, зможуть усунути виявлені в ході діагностики недоліки, використовуючи фірмові запчастини лінійки Product Line 2. Нагадаємо, що мова йде про запчастини, спеціально виготовлені для авто, які переступили 5-річний рубіж. За умови придбання запчастин PL2, клієнти можуть отримати помітну економію в порівнянні з вартістю запчастин для авто, які все ще знаходяться на гарантії.

За додатковою інформацією щодо комплексної діагностики, можливості оновити ПО штатної навігаційної системи, а також запчастин PL2, звертайтеся до сервісного консультанту: (044) 206-80-00 

* Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 01 липня 2020 р. Спеціальні умови придбання розповсюджуються на обмежений склад запасних частин. Спеціальна пропозиція діє в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» з 01.07.2020 до 31.08.2020. Офіційні дилери KIA в Україні самостійно визначають кінцеву ціну акційного товару на дату його продажу. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» залишає за собою право змінювати умови акції.

 

Довідка про компанію KIA Автоцентр на Столичном

Контакти: (044) 492-69-60, м. Київ, Киев, Столичное шоссе, 90
KIA Автоцентр на Столичном

«Автоцентр на Столичном» является подразделением Корпорации «УкрАВТО» и на сегодняшний день уже более 15 лет занимает одну из лидирующих позиций на автомобильном рынке Украины по продаже автомобилей.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Рестайлинговая версия KIA Stonic - уже в продаже!
Рестайлинговая версия KIA Stonic - уже в продаже!

Обновленный дизайн, еще более впечатляющий перечень опций и обновленная линейка силовых агрегатов- все это предлагается по привлекательной цене от 16 900 евро. Купить Стоник можно в Автоцентре на Столичном.

KIA презентовал улучшенную версию кроссовера Stonic
KIA презентовал улучшенную версию кроссовера Stonic

Несмотря на то, что дизайн интерьера и внешнего вида не сильно изменился, компания предложила владельцам авто больше настроек под индивидуальные требования.

KIA Sportage стал безоговорочным лидером продаж среди новых автомобилей в Октябре!
KIA Sportage стал безоговорочным лидером продаж среди новых автомобилей в Октябре!

В общем владельцами новенького KIA Sportage за 10 месяцев 2020 стали 4100 украинцы.