Онови підвіску і гальмівну сиcтему з вигодою -20%

Підготуйте ваш автомобіль до літнього сезону максимально вигідно: спеціальні ціни з вигодою -20% на запчастини підвіски і гальмівної системи, а також роботи по їх заміні. Пропозиція діє в Автоцентр на Столичному в період з 11 травня по 30 червня 2020 року.

 

Записатися на Сервіс>>

Літня пора - це ідеальний час для нових поїздок, вражень, подорожей: невеликий тур на уїк-енд, або може тривалі поїздки-подорожі до родичів. Але зимові умови експлуатації не пішли на користь вашого автомобіля і навесні він, як ніколи, потребує уважного ставлення. Для когось підготувати автомобіль до літа, це змінити зимові шипи на літні шини і відполірувати кузов. Більш уважні автовласники зроблять крок далі і змінять масло. А найвідповідальнішы влаштують повний технічний огляд. Так, Бренд PEUGEOT пропонує підготувати свій автомобіль з усією ретельністю і максимальною вигодою для вас. В період з 11 травня до 30 червня 2020 року в Автоцентр на Столичному оригінальні запчастини підвіски і гальмівної системи можна придбати за спеціальними цінами - з вигодою -20% від стандартних цін! Роботи по заміні зазначених елементів також будуть виконані з вигодою -20%.

 

Чому важливі саме ці групи запчастин? Саме вони безпосередньо впливають на комфорт і безпеку під час тривалих літніх подорожей з високою швидкістю. Наприклад, деталі підвіски - різні втулки, пружини і амортизатори, важелі і тяги - забезпечують комфорт і керованість автомобіля. Оригінальні запчастини, з необхідними показниками жорсткості і демпфірування, допоможуть повернути відчуття нового автомобіля. А деталі гальмівної системи - колодки і диски - гарантують ефективність уповільнення і своєчасність зупинки автомобіля в екстреній ситуації.

 

Бренд PEUGEOT пропонує оригінальні запчастини, які завжди відрізняються гарною якістю і ідеально точними посадочними розмірами, і все це з вигодою -20%. Деталі будуть служити довго, а їх установка виконується максимально точно і правильно, і також з вигодою -20%. Все завдяки тому, що роботи проводяться на авторизованих сервісних станціях, персонал яких постійно проходить тренінги та курси підвищення кваліфікації, знає всі нюанси обслуговування автомобілів.

Записатися на Сервіс>>

Підготуйтеся до приємних подорожей, і підготуйте до цього свій автомобіль - з новою вигідною сервісною програмою від Бренду PEUGEOT!

Довідка про компанію Peugeot Автоцентр на Столичном

Контакти: (044) 492-69-89, м. Київ, Киев, Столичное шоссе, 90
Peugeot Автоцентр на Столичном

«Автоцентр на Столичном» является подразделением Корпорации «УкрАВТО» и на сегодняшний день уже более 15 лет занимает одну из лидирующих позиций на автомобильном рынке Украины по продаже автомобилей.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Кроссовер Peugeot 2008 лидирует среди класса B-SUV
Кроссовер Peugeot 2008 лидирует среди класса B-SUV

В октябре текущего года кроссовер Peugeot 2008 класса B-SUV занял почетное лидерское место в своем сегменте.

Новый Peugeot 2008 лидирует и уверенно вырывается в финал конкурса AUTOFEST 2021 и стремится к победе
Новый Peugeot 2008 лидирует и уверенно вырывается в финал конкурса AUTOFEST 2021 и стремится к победе

Новый PEUGEOT 2008 возвращается в абсолютно обновленном дизайне, выходя в ТОП-7 конкурсантов AUTOBEST. Конкуренцию автомобилю составят Honda Jazz, CITROЁN C4, SKODA Octavia, SEAT Leon, Toyota Yaris, Dacia Sandero.

Бренд PEUGEOT в лидерах автомобильного рынка Украины – исторические ТОП-3
Бренд PEUGEOT в лидерах автомобильного рынка Украины – исторические ТОП-3

За последние три месяца Бренд PEUGEOT уверенно закрепляется в лидерах и занимает почетное третьем место на автомобильном рынке Украины.