Вигода €1000 на CEED (SW, PROCEED) та $900 на Stonic!

У період карантину популярний та стильний KIA CEED (СІД) у всіх модифікаціях кузова та комплектаціях 2019 року стає доступнішим на 1000 Євро. До кінця карантину весь склад KIA CEED (СІД) 2019 року випуску пропонується за спеціальною ціною, що робить CEED (СІД) ще більш вигідним придбанням.

 

Модельний ряд KIA>>

У період з 09 травня і до закінчення карантину KIA CEED (СІД) буде доступний за неймовірно привабливими цінами. Так, стартова версія CEED (СІД) 2019 року випуску в комплектації «Комфорт» з бензиновим мотором 1,4 і механічною 6-ступінчастою КПП пропонується за ціною від 13 500 Євро **!

Найбільш популярний KIA CEED (СІД) у виконанні «Бізнес» з бензиновим атмосферним мотором 1,6 і автоматичною КПП, в рамках спеціальної пропозиції коштує від 17 400 Євро **. Дана модифікація відрізняється неймовірно насиченим оснащенням, що включає мультимедійну систему з 7-дюймовим дисплеєм, Android Auto і Apple Car Play, зимовий пакет, клімат-контроль, датчики дощу і світла, а також багато іншого. Модель в аналогічному виконанні, але у практичному кузові універсал, обійдеться потенційному власнику 18 000 Євро **, а для поціновувачів механічної КПП – 17 000** Євро. Стартова версія практичного та сімейного універсала у виконанні «Комфорт» з бензиновим двигуном 1.6 та механічною КПП складатиме 14 600** Євро.

А для тих, хто обирає симбіоз спортивного духу, практичності та динаміки, ми пропонуємо обрати KIA PROCEED (ПРОСІД) який все це органічно поєднує у собі революційний кузов Shooting Brake у виконанні «Джи-Ті Лайн» з неймовірним комплектом hi-tech опцій, двигуном 1.4 T-GDI та коробкою 7DCT доступний до закінчення карантину лише за 24 000 Євро**.

Також, автомобілістам, які бачать себе виключно за кермом яскравого, емоційного та такого, що привертає увагу, компакт- кросовера, повідомляємо, що KIA Stonic (Стонік) в комплектації «Бізнес» 2019 року випуску з бензиновим двигуном 1.4 та 6-ти ступеневою автоматичною КПП в рамках спеціальної пропозиції до кінця карантину коштує 18 000 USD **, який укомплектований мультимедійною системою з 7-дюймовим дисплеєм, Android Auto і Apple Car Play, зимовим пакетом, клімат-контроль, датчиком світла, легкосплавними колісними дисками та ще чималим набором опцій.

Гарантія *** на автомобіль становить 5 років або 150 000 км (в залежності від того, що настане раніше).

* Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 08.05.2020. Сума зниження залежить від моделі та комплектації автомобіля.

** Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 09.05.2020 р Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури.

*** Детальні умови гарантії та обмеження гарантії відображено в супровідній документації до автомобіля.

Спеціальна пропозиція діє на обмежений склад автомобілів в період з 09.05.2020 до закінчення карантину. Зовнішній вигляд і оснащення автомобілів в салонах можуть відрізнятися від наведених у рекламі.

Довідка про компанію KIA Автоцентр на Столичном

Контакти: (044) 492-69-60, м. Київ, Киев, Столичное шоссе, 90
KIA Автоцентр на Столичном

«Автоцентр на Столичном» является подразделением Корпорации «УкрАВТО» и на сегодняшний день уже более 15 лет занимает одну из лидирующих позиций на автомобильном рынке Украины по продаже автомобилей.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Рестайлинговая версия KIA Stonic - уже в продаже!
Рестайлинговая версия KIA Stonic - уже в продаже!

Обновленный дизайн, еще более впечатляющий перечень опций и обновленная линейка силовых агрегатов- все это предлагается по привлекательной цене от 16 900 евро. Купить Стоник можно в Автоцентре на Столичном.

KIA презентовал улучшенную версию кроссовера Stonic
KIA презентовал улучшенную версию кроссовера Stonic

Несмотря на то, что дизайн интерьера и внешнего вида не сильно изменился, компания предложила владельцам авто больше настроек под индивидуальные требования.

KIA Sportage стал безоговорочным лидером продаж среди новых автомобилей в Октябре!
KIA Sportage стал безоговорочным лидером продаж среди новых автомобилей в Октябре!

В общем владельцами новенького KIA Sportage за 10 месяцев 2020 стали 4100 украинцы.