Ціни знижено на модельний ряд Hyundai, вигода до 129 800 грн. в автоцентрі Паритет!

В травні Ви можете придбати автомобіль Hyundai по спеціальній ціні з вигодою до 129 800 грн.*.

 

В автоцентрі ПАРИТЕТ ми створюємо максимально комфортні умови для кожного клієнта. Купуючи у нас автомобіль, Ви не тільки економите свій час, але і без зайвої метушні отри-муєте максимально вигідні умови придбання. Вибрати свій автомобіль Ви можете в розділі модельний ряд перейшовши за посиланням.

Кращі пропозиції травня 2020 року:

Бізнес-седана Elantra доступний в 2 модифікаціях: з бензиновим мотором об'ємом 1.6 літра, 6-ступінчастою МКПП або АКПП, або з бензиновим 2.0 літровим двигуном і 6-швидкісною АКПП.

 

Динамічний кросовер Hyundai Kona доступний з бензиновими турбомотором об'ємом 1.0 (працює в парі з 6-діапазонною МКПП) або 1.6 літра (взаємодіє з 7-швидкісним "роботом" DCT), переднім або повним приводом.

 

Спеціальна пропозиція на Hyundai Tucson поширюється на всі доступні на українському ринку модифікації моделі: з бензиновими двигунами 1.6 T-GDi (працює в парі з 7-ступінчастим "роботом" DCT) і 2.0 Nu (взаємодіє з 6-діапазонною МКПП або АКПП), а також дизельними 1.6 (комплектується 6-ступінчастою МКПП або 7-швидкісним "роботом" DCT) і 2.0 CRDi (працює в парі з 6-швидкісною АКПП) агрегатами.

 

Сімейний позашляховик New Santa Fe - це поєднання агресивного спортивного дизайну і затишності. Автомобілі оснащуються дизельним агрегатом на 2,2 літра і восьмиступінчас-тою коробкою передач. Доступних приводів також два: передній і повний. Автомобіль оснащується сучасною мультимедійною системою і передовими опціями безпечно-сти: HAC, ESC, ABS і іншими.

 

Додатково пропонуємо скористатися фінансовою програмою Hyundai Finance - з фіксова-ною ставкою 0.01% річних в гривні, перший внесок від 30%, термін до 5 років без додатко-вих комісій.

З усіх питань звертайтеся до відділу продажів автоцентру Паритет по тел: (044) 537-25-15 / (067) 247-85-67.

* Зазначена вигода розрахована за автомобіль Hyundai Ioniq Electric в комплектації Top. Ви можете встигнути скористатися вигідною пропозицією на покупку екологічного седана від Hyundai - Ioniq Electric. Вигода на цей автомобіль досягає до 129 800 грн., а вартість зафік-сована - 710 000 грн. Деталі акції за посиланням.

* *Акції на автомобілі діє до 31 травня 2020 в автоцентрі Паритет на Автозаводській, 24 Ціна відповідає прайс-листу станом на 07.05.20. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців.

Додатково в автоцентрі Паритет пропонуємо Вам:

  • Пройти тест-драйв на обраному Вами авто.
  • Скористатись послугою Trade-in (Трейд-Ин).

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»: Facebook Instagram YouTube

Довідка про компанію Автоцентр «ПАРИТЕТ»

Контакти: (044) 537-25-15, м. Київ, ул.Автозаводская, 24
Автоцентр «ПАРИТЕТ»

Автоцентр «ПАРИТЕТ» більше 18 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!
Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!

Нова SONATA буде доступна для придбання вже у лютому цього року, і буде оснащена бензиновим мотором 2,5 GDI потужністю 194 к.с.

Ціна на автомобіль Hyundai IONIQ 6 знижена на 300 000 грн!
Ціна на автомобіль Hyundai IONIQ 6 знижена на 300 000 грн!

Тепер ви маєте унікальну можливість придбати IONIQ 6 за вигідною ціною, яка дозволить вам зробити вражаючий крок у світ електромобілів.

Спеціальні умови кредитування Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!
Спеціальні умови кредитування Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!

Hyundai Finance - це зручний та вигідний фінансовий інструмент придбання автомобілів в кредит.