Склад Kia Sportage із вигодою 500 Євро вичерпується. Встигни придбати мрію до закінчення березня!

Нещодавно було встановлено спеціальні ціни на автомобілі Kia Sportage 2019 р.в. Популярність цієї пропозиції перевищила всі очікування, тож склад окремих комплектацій кросоверів 2019 р.в. вже вичерпано. Втім обмежений склад Sportage "Комфорт" 2019 р.в. ще в наявності!

 

В Автоцентрі на Столичному продовжує діяти спеціальна пропозиція на кросовери Sportage 2019 року виробництва, в рамках якої можна зекономити 500 Євро*.

Можливість придбати найпопулярніший SUV 2019 року в Україні та ще й з додатковою вигодою** 500 Евро знайшла відгук в українських автомобілістів, тож склад окремих комплектацій кросоверів 2019 р.в. вже вичерпано!

Тим не менш, ви ще можете встигнути придбати Sportage 2019 р.в. у виконанні «Комфорт» з бензиновим атмосферним мотором 1,6 і механічною КПП, який в рамках спеціальної пропозиції коштує від 17 500 Євро*. Дана модифікація відрізняється неймовірно насиченим оснащенням, що включає мультимедійну систему з 7-дюймовим дисплеєм, Android Auto і Apple Car Play, зимовий пакет, клімат-контроль, датчики дощу і світла, а також багато іншого.

Кросовер в аналогічному виконанні, але з автоматичною КПП, обійдеться потенційному власнику 19 100 Євро**.

Автомобілістам, які бачать себе виключно за кермом дизельного кросовера, варто звернути увагу на Sportage в комплектації «Комфорт» з новим турбодизелем з робочим об'ємом 1,6 літра. Версія з механічною КПП в рамках спеціальної пропозиції коштує 20 500 Євро** (двигун потужністю 115 к.с. (280 Нм)), тоді як авто, укомплектоване 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT, пропонується за 22 500 Євро** (136 л.с. (320Нм)).

З деталями оснащення Kia Sportage 2019 р.в. можна ознайомитися за посиланням. Гарантія*** на автомобіль становить 5 років або 150 000 км (в залежності від того, що настане раніше).

* Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 19.02.2020 р Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури.

** Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 19.02.2020. Сума зниження залежить від моделі та комплектації автомобіля.

*** Детальні умови гарантії та обмеження гарантії відображено в супровідній документації до автомобіля.

Спеціальна пропозиція діє на обмежений склад автомобілів в період з 19.02.2020 до 31.03.2020. Зовнішній вигляд і оснащення автомобілів в салонах можуть відрізнятися від наведених у новині

Довідка про компанію KIA Автоцентр на Столичном

Контакти: (044) 492-69-60, м. Київ, Киев, Столичное шоссе, 90
KIA Автоцентр на Столичном

«Автоцентр на Столичном» является подразделением Корпорации «УкрАВТО» и на сегодняшний день уже более 15 лет занимает одну из лидирующих позиций на автомобильном рынке Украины по продаже автомобилей.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Рестайлинговая версия KIA Stonic - уже в продаже!
Рестайлинговая версия KIA Stonic - уже в продаже!

Обновленный дизайн, еще более впечатляющий перечень опций и обновленная линейка силовых агрегатов- все это предлагается по привлекательной цене от 16 900 евро. Купить Стоник можно в Автоцентре на Столичном.

KIA презентовал улучшенную версию кроссовера Stonic
KIA презентовал улучшенную версию кроссовера Stonic

Несмотря на то, что дизайн интерьера и внешнего вида не сильно изменился, компания предложила владельцам авто больше настроек под индивидуальные требования.

KIA Sportage стал безоговорочным лидером продаж среди новых автомобилей в Октябре!
KIA Sportage стал безоговорочным лидером продаж среди новых автомобилей в Октябре!

В общем владельцами новенького KIA Sportage за 10 месяцев 2020 стали 4100 украинцы.