Час закоханих у KIA

Друзі, Автоцентр на Харківському радий привітати всіх закоханих та закоханих у KIA ;) !

 

Та звертає Вашу увагу: в період з 11.02 по 29.02 придбайте* авто в нашому салоні за адресою Харківське шосе, 179 та вигравайте один з двох сертифікатів на відвідування заміської резиденції KIDEV або фірмову парасолю KIA!

Своїх власників очікують авто з характером SPORTAGE 2020 з новими комплектаціями та повним приводом, надійні та норовливі CEED та PROCEED, представницькі SORENTO, чутливі PICANTO та вражаючі RIO!

Умови проведення:

Акція діє з 11.02 по 29.02.20 включно.  Методи й способи вибору переможців визначаються за допомогою системи випадкового відбору RANDOM.ORG по закінченню терміну дії рекламного заходу. Час проведення розіграшу – 2 березня з 11:00 до 12:00.  Сертифікати та парасолю можливо отримати в Автоцентрі на Харківському. Строк дії сертифікатів обмежений. Оголошення відбудеться у вигляді публікації на сайті Kia-kiev.com.ua та на сторінці Facebook.

Перше та друге місце розіграшу: Сертифікати на відвідування заміської резиденції KIDEV. Третє місце розіграшу: отримання фірмової парасолі KIA**

*Під придбанням мається на увазі підписання попереднього договору поставки або договору купівлі-продажу автомобіля KIA в Автоцентрі на Харківському та одночасне внесення коштів в період дії Акції.

**Під отриманням парасолі - мається на увазі придбання переможцем за 1.20 грн.