Нові двигуни і трансмісії для Peugeot: 70% вигоди в ціні, 100% оригинальної якості

Власники популярних моделей PEUGEOT мають можливість кардинально оновити свій автомобіль – з максимальною вигодою до 70% і з максимальною 100% якістю оригінальних деталей. У переліку доступних пропозицій до покупки зі зниженими цінами: бензинові та дизельні двигуни в зборі, різні трансмісії (МКПП і АКПП), інші вузли і запчастини.

 

Запис на сервис

Для багатьох автолюбителів їх власний автомобіль є не тільки транспортом, а й вірним помічником на багато років. Однак час і пробіги не щадять нікого: зносу підлягають не тільки деталі ходової частини, але також двигуни і трансмісії. Причому деколи складний ремонт мотора або коробки передач може потребувати помітної суми, не кажучи вже про повну заміну агрегатів. Але тепер для власників популярних моделей PEUGEOT ремонт автомобіля став максимально вигідним: у Групи PSA в Україні діє вигідна сервісна програма – продаж великих вузлів і запчастин за спеціальними цінами з вигодою до 70% від початкової ціни!

Перелік доступних компонентів, на які знижені ціни, максимально широкий: двигуни в зборі, коробки перемикання передач в зборі, головки блоків циліндрів, комплекти поршнів і шатунів, блоки циліндрів, різні елементи підвіски автомобіля. Всі вузли і запчастини високої якості – і тепер вони доступні з максимальною вигодою у офіційних дилерів PEUGEOT!

 

Наприклад:

Двигун 1,6 л бензин (TU5 JP4) можна придбати за ціною 62 309 грн. – на 70% вигідніше минулої ціни 206 573 грн. Раніше цей мотор був одним з найпоширеніших в модельній гаммі Групи PSA: він встановлювався на багато популярних моделей PEUGEOT (206, 207, 307, 408, Partner). У результаті зараз в Україні чимало власників даних моделей, яких порадує можливість отримати новий двигун за новою ціною.

Двигун 2,2 л дизель (PUMA 22DT) доступний за ціною 71 826 грн., Що на 67% вигідніше минулої ціни 220 804 грн. Даний мотор використовується у великих фургонах і мікроавтобусах PEUGEOT Boxer. Ці автомобілі експлуатуються на великі відстані або постійно розвозять товари по міських заторах, перевозять важкі вантажі або багато людей – вони схильні до збільшеного зносу всіх вузлів, включаючи і двигун. Тому настільки вигідна програма покупки нового оригінального мотора в зборі обов'язково порадує власників даних фургонів.

Механічна коробка перемикання передач BE4R пропонується за спеціальною ціною 36 035 грн., Автоматична коробка перемикання передач AL4 доступна за новою ціною 59 898 грн. – у цих випадках вигода також становить 70% відносно минулих стандартних цін. Слід зазначити, що після кузова і двигуна, саме трансмісія є найбільш складним і дорогим вузлом автомобіля. Проблеми з коробкою перемикання передач відбуваються рідко, але вже якщо вони з'явилися – то ремонт виявляється складним і дорогим. А в даному випадку автолюбитель отримує можливість не просто відремонтувати трансмісію, а повністю її замінити з максимальною вигодою.

Та й в цілому - з новими спеціальними цінами на великі вузли і запчастини, фактично більше не потрібні капремонти двигунів і трансмісій. Замість великих фінансових витрат з неясною якістю ремонтних робіт і невизначеним підсумковим результатом, набагато краще повністю замінити вузол - причому, використавши оригінальні компоненти зі 100% заводською якістю.

 

Довідка про компанію Peugeot Автоцентр на Столичном

Контакти: (044) 492-69-89, м. Київ, Киев, Столичное шоссе, 90
Peugeot Автоцентр на Столичном

«Автоцентр на Столичном» является подразделением Корпорации «УкрАВТО» и на сегодняшний день уже более 15 лет занимает одну из лидирующих позиций на автомобильном рынке Украины по продаже автомобилей.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Кроссовер Peugeot 2008 лидирует среди класса B-SUV
Кроссовер Peugeot 2008 лидирует среди класса B-SUV

В октябре текущего года кроссовер Peugeot 2008 класса B-SUV занял почетное лидерское место в своем сегменте.

Новый Peugeot 2008 лидирует и уверенно вырывается в финал конкурса AUTOFEST 2021 и стремится к победе
Новый Peugeot 2008 лидирует и уверенно вырывается в финал конкурса AUTOFEST 2021 и стремится к победе

Новый PEUGEOT 2008 возвращается в абсолютно обновленном дизайне, выходя в ТОП-7 конкурсантов AUTOBEST. Конкуренцию автомобилю составят Honda Jazz, CITROЁN C4, SKODA Octavia, SEAT Leon, Toyota Yaris, Dacia Sandero.

Бренд PEUGEOT в лидерах автомобильного рынка Украины – исторические ТОП-3
Бренд PEUGEOT в лидерах автомобильного рынка Украины – исторические ТОП-3

За последние три месяца Бренд PEUGEOT уверенно закрепляется в лидерах и занимает почетное третьем место на автомобильном рынке Украины.