Святкуй Китайський Новий Рік разом з HAVAL: спеціальні ціни та 5 років гарантії

Свято Нового Року продовжується завдяки східним традиціям автомобільної марки HAVAL. З нагоди святкування Китайського Нового Року, компанія «Нова Енергія України», офіційний дистриб’ютор автомобілів HAVAL та Great Wall в Україні – оголошує фінальний розпродаж позашляховиків та кросоверів HAVAL 2019 року виробництва та надає кожному покупцеві подовжений термін гарантійного обслуговування – 5 років або 100 000 км пробігу.

 

«Святкуючи Китайський Новий Рік разом з HAVAL, наших клієнтів очікують спеціальні вигідні ціни на весь модельний ряд. Так, іміджевий кросовер HAVAL H6 пропонується за ціною від 484 943 грн.*, компактний міський кросовер HAVAL H2 із хорошим оснащенням можна придбати за ціною від 376 714 грн.*, а 7-місний рамний позашляховик HAVAL H9 доступний за ціною від 898 589 грн.* – розповідає Борис Ткаленко, директор компанії «Нова Енергія України».

HAVAL-гороскоп на 2020 рік

В той час, поки астрологи радять придбати талісман у вигляді металевого щура для залучення щастя та успіху в 2020 році, HAVAL поглянув у недалеке майбутнє та створив зоряний HAVAL-гороскоп для майбутніх власників металевих позашляховиків HAVAL.

Зоряний знак HAVAL H6

Покупці іміджевого кросоверу HAVAL H6 здійснять покупку, про яку так давно мріяли. Відтепер можна впевнено підкорювати нові вершини. Вишуканий стиль та модний образ моделі відкриє для Вас великі перспективи як в бізнесі, так і в особистих стосунках. Менше непотрібних рухів, менше тривоги та стресу – інноваційні технології вчасно захистять Вас від непередбачуваних життєвих ситуацій.

Зоряний знак HAVAL H2

Покупці компактного кросоверу HAVAL H2 приймуть практичне рішення, яке надасть відчуття душевного комфорту та економічного балансу на весь рік. Завищені очікування будуть перевершені різноманіттям комфортабельних та сучасних опцій. H2 стане гарним фундаментом для побудови гармонійних сімейних стосунків та кар’єрного росту.

Зоряний знак HAVAL Н9

Для власників великого рамного позашляховика HAVAL H9 покупка автомобіля стане символом успіху, який супроводжуватиме Вас у всіх сферах. Наполегливість та хоробрість принесуть гідну винагороду – фінансову стабільність, нові можливості та справжнє кохання.

За східним календарем рік Білого Металевого Щура настав 25 січня, а свято Китайського Нового Року триватиме цілих 15 днів. Для того, щоб Ви не поспішали, ми продовжуємо дію святкової пропозиції до кінця лютого.

Більше інформації про спеціальну пропозицію від HAVAL Ви знайдете на офіційному сайті компанії.

*Спеціальна ціна 484 943 грн. вказана на модель  HAVAL H6 2019 р.в. в комплектації Fashionable +  із 1,5 л. бензиновим двигуном та 7DCT. Спеціальна ціна 898 589 грн. вказана на модель HAVAL H9 2019 р.в. в комплектації Luxury+ із 2.0 л. бензиновим двигуном та 8АТ. Спеціальна ціна 376 714 грн. вказана на модель HAVAL H2 2019 р.в. в комплектації Elite+  із 1,5 л. бензиновим двигуном та 6МТ. Ціни та наявність автомобілів вказані станом на 27.01.2020 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на авто без попереднього повідомлення. Склад акційних автомобілів обмежений. Акція діє з 27 січня до 29 лютого 2020 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете на офіційному сайті http://haval-ukraine.com/dealers.html

Довідка про компанію Богдан Авто HAVAL

Контакти: , м. Київ
Богдан Авто HAVAL

Національний Автоділер «Богдан-Авто Холдинг» - один з основних операторів українського автомобільного ринку.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Очередной плюс в продажах HAVAL: сезонный тренд или стабильное развитие?
Очередной плюс в продажах HAVAL: сезонный тренд или стабильное развитие?

Несмотря на экономический кризис, обусловленный коронавирусом, уже в сентябре украинский автомобильный рынок оживился, и отечественные дилеры почувствовали повышенную покупательскую активность.

HAVAL развивает дилерскую сеть и ищет новых дилеров в Украине
HAVAL развивает дилерскую сеть и ищет новых дилеров в Украине

Мировой интеллектуальный SUV-бренд HAVAL расширяет свое присутствие в Украине.

На волне стабильного развития: как HAVAL в Украине наращивает объемы продаж
На волне стабильного развития: как HAVAL в Украине наращивает объемы продаж

Мировой интеллектуальный SUV-бренд HAVAL, который с 2018 года представлен в Украине, демонстрирует поступательное развитие на украинском рынке и последовательно улучшает показатели продаж.