Покупців новорічних автомобілів HAVAL очікують спеціальні ціни та сюрприз від Санта Клауса

Хо-Хо-Хо! Новорічна Cенсація! Санта Клаус вирішив змінити своїх північних оленів на позашляховики HAVAL. І зараз саме час, адже на автомобілі HAVAL діють спеціальні вигідні ціни! Для того, щоб дістатися до кожної домівки скрізь снігові замети Санті знадобиться надійний помічник, який здатен здолати велику відстань, незважаючи на сніговії та інші зимові перепони. Тому Санта обрав саме HAVAL, адже знає, що цей автомобіль вміє розвивати не лише високу швидкість, а й здатен «високо літати», адже він має крила у своєму серці.

 

Cюрприз від Санти

Прилетівши з засніженої Лапландії, справжній Санта завітав до офіційної дилерської мережі HAVAL та підготував для кожного клієнта приємний новорічний сюрприз. Тільки з 1 грудня 2019 року по 31 січня 2020 року при купівлі будь-якої моделі HAVAL Вас очікує не лише спеціальна ціна, але й чарівний снігокат від Санта Клауса для здійснення дитячих мрій!*

«До Нового року ми пропонуємо нашим клієнтам лімітовану серію автомобілів HAVAL за спеціальними вигідними цінами. Новорічна партія позашляховиків – особлива, адже при купівлі HAVAL Ви зможете знайти у багажнику привітання від справжнього Санта Клауса, яке подарує святковий настрій Вам та Вашим дітям.» – розповідає Борис Ткаленко, директор компанії «Богдан-Індустрія».

Новорічні ціни від HAVAL

На Вас чекає яскравий наче новорічний бенгальський вогник іміджевий кросовер Н6, який в період акції пропонується із вигодою до 82 183 грн.** Стильний HAVAL H6 зачарував Санта Клауса своїм ефектним зовнішнім виглядом та інтелектуальним рівнем безпеки. Особливо Санті сподобалась автоматична допоміжна система при паркуванні, яка є технологічною родзинкою моделі!

 

Автомобіль, у який може поміститися найбільша кількість новорічних подарунків – 7-місний рамний позашляховик HAVAL Н9 – в період акції Ви зможете придбати із вигодою до 189 315 грн.** Санта Клаус обрав для своєї новорічної подорожі саме цю модель, адже Н9 – це великий професіонал бездоріжжя, який володіє відмінними позашляховими якостями.

 

А як на рахунок того, щоб знайти під ялинкою компактний кросовер HAVAL H2? Санта відзначив гарне оснащення даної моделі. В топовій комплектації Н2 пропонується з такими опціями як люк з електроприводом, 18-дюймові легкосплавні диски, круїз-контроль, безключевий доступ, кнопка запуска двигуна, 6 подушок безпеки та камера заднього виду. При купівлі HAVAL H2 в період акції Ваша економія становитиме до 83 790 грн.**

 

Поспішайте скористатись спеціальною пропозицією від HAVAL, кількість новорічних автомобілів від Санти обмежена.

Деталі акції на сайті haval-ukraine.com

*Під сюрпризом мається на увазі отримання дитячого снігокату за умови придбання будь-якої моделі HAVAL в період акції в офіційній дилерській мережі HAVAL. В разі відмови від дитячого снігокату вартість дитячого снігокату не повертається у грошовому еквіваленті. Акція діє з 1 грудня 2019 року до 31 січня 2020 року. Перелік дилерських центрів HAVAL Ви знайдете на сайті haval-ukraine.com

** Вигода 82 183 грн. вказана на модель All New HAVAL H6 2019 р.в. в комплектації Intelligent + із 1,5 л. бензиновим двигуном та 7DCT. Вигода 189 315 грн. вказана на модель HAVAL H9 2019 р.в. в комплектації Luxury + із 2.0 л. дизельним двигуном та 8АТ. Вигода 83 790 грн. вказана на модель HAVAL H2 2019 р.в. в комплектації Elite + із 1,5 л. бензиновим двигуном та 6АТ. Ціни та наявність автомобілів вказані станом на 01.12.2019 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на авто без попереднього повідомлення. Склад акційних автомобілів обмежений. Пропозиція діє до 31 січня 2020 року.

Довідка про компанію Богдан Авто HAVAL

Контакти: , м. Київ
Богдан Авто HAVAL

Національний Автоділер «Богдан-Авто Холдинг» - один з основних операторів українського автомобільного ринку.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Очередной плюс в продажах HAVAL: сезонный тренд или стабильное развитие?
Очередной плюс в продажах HAVAL: сезонный тренд или стабильное развитие?

Несмотря на экономический кризис, обусловленный коронавирусом, уже в сентябре украинский автомобильный рынок оживился, и отечественные дилеры почувствовали повышенную покупательскую активность.

HAVAL развивает дилерскую сеть и ищет новых дилеров в Украине
HAVAL развивает дилерскую сеть и ищет новых дилеров в Украине

Мировой интеллектуальный SUV-бренд HAVAL расширяет свое присутствие в Украине.

На волне стабильного развития: как HAVAL в Украине наращивает объемы продаж
На волне стабильного развития: как HAVAL в Украине наращивает объемы продаж

Мировой интеллектуальный SUV-бренд HAVAL, который с 2018 года представлен в Украине, демонстрирует поступательное развитие на украинском рынке и последовательно улучшает показатели продаж.