Спеціальна пропозиція на комплект шин NOKIAN HAKKAPELIITTA R3 SUV

Унікальна пропозиція! Ціна за комплект шина з датчиками тиску і диском NOKIAN HAKKAPELIITTA R3 SUV - 23 248,50 грн за 1 шт.

 

Шини NOKIAN HAKKAPELIITTA R3 SUV гарантують спокій та впевненість у зимових умовах!

Ця модель - «хамелеон для непростих зимових умов», які можуть адаптуватися до будь-яких погодних сюрпризів на дорозі, гарантуючи грунтовне зчеплення, а також виключно низький рівень опору котіння, на який може бути здатна нешипована зимова гума.

Зимові шини Nokian Hakkapeliitta R3 SUV створені для потужних і швидкісних позашляховиків. Вони забезпечують приємні враження i необхідну стабільність. Боковини нешипованих шин Nokian Hakkapeliitta R3 SUV посилені волокнами араміду, які захищають шини від порізів і пошкоджень, гарантуючи високу зносостійкість і впевненість за кермом.

Щоб замовити комплект шин NOKIAN HAKKAPELIITTA R3 SUV (розмір 275/50 R 20) для свого авто, оформіть замовлення, зателефонувавши за номером: 044-390-68-31

Довідка про компанію Mercedes-Benz «Автомобільний центр Київ»

Контакти: (044) 206-20-02, м. Київ, пр. Степана Бандери, 22
Mercedes-Benz «Автомобільний центр Київ»

Автомобільний Центр Київ - офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні, надає послуги з продажу та сервісного обслуговування легкових і комерційних автомобілів Mercedes-Benz.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Конкурс на минимальный расход топлива на 100км.
Конкурс на минимальный расход топлива на 100км.

Конкурс на минимальный расход топлива на 100км. Подарок – топливо и оригинальная кепка Mercedes-Benz.