Бонус до ЗИМИ! ПРИДБАЙ SUZUKI SX4 або VITARA у «ВіДі Гранд» ТА ОТРИМУЙ КОМПЛЕКТ ШИН!

Офіційний дилер SUZUKI «ВіДі Гранд» на Кільцевій по-справжньому піклується про своїх клієнтів і пропонує скористатися спеціальними пропозиціями придбання автомобілів SUZUKI та отримати бонус до зими.

 

У період з 21жовтня по 30 листопада 2019 р. кожен покупець нових автомобілів SUZUKI SX4 або SUZUKI VITARA отримує комплект зимових шин*.

Саме зараз діють спеціальні цінові пропозиції на придбання автомобілів модельного ряду Suzuki. Так, SUZUKI SX4, що вражає сміливим і динамічним дизайном у комплектації з переднім приводом і двигуном 1,6 л. можна придбати всього від 442 700 грн.** Вартість SUZUKI VITARA, що вдало поєднує технологічність та внутрішній комфорт у комплектації з оновленим двигуном Boosterjet 1.0 л. та переднім приводом стартує від 409 400 грн.**

У автосалоні SUZUKI «ВІДІ Гранд» клієнти можуть також отримати консультацію зі страхування, послуги Trade-in, провести тест-драйв моделі, що цікавить.

Адреса: вул. Велика Кільцева, 60 (Софіївська Борщагівка)

Тел. +38 (044) 224 77 00

Сайт: suzuki-vidi.com.ua

*Пропозиція діє з 21.10.2019 р. по 30.11.2019 р. у ТОВ «ВіДі Гранд» за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева,60, тел.: 044 224 77 00. В рамках пропозиції під кожну модель Suzuki Vitara або Suzuki SX4 зафіксовані свій виробник і модель зимових покришок.

**Роздрібні ціни дійсні з 25.09.2019р. Постачальник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію та ціни.

Довідка про компанію «ВіДі Гранд»

Контакти: (044) 224-77-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60, Софіївська Борщагівка, Київська обл.
«ВіДі Гранд»

Офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» – один із найбільших в м. Києві та Київській області дилерських центрів, концептуальний 3S комплекс у складі Міста автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева».
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Зустрічайте оновлений  Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!
Зустрічайте оновлений Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!

Група VIDI займає частку 6,5 % в загальноукраїнських продажах легкових та комерційних автомобілів та посідає провідне місце у сфері діджиталізації серед вітчизняних авторітейлерів.

Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI
Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI

14 вересня 2021 року на Троїцькій площі біля НСК Олімпійський відбулась національна презентація проекту Пересувні відділення Укрпошти.

VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit
VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit

Вчора відбулася презентація «Швидка»-2020: бачення та пропозиція VIDI», у ході якої якій вітчизняний виробник – компанія «ВіДі Юнікомерс» представила одразу два свої доробки