Безкоштовна діагностика Suzuki в дилерському центрі «ВІДІ Гранд» на Кільцевій!

Офіційний сервісний центр "ВІДІ Гранд" на Кільцевій оголошує про старт вже традиційної осінньої сервісної кампанії SUZUKI. В період з 16.09.2019 по 16.10.2019 всі власники автомобілів SUZUKI можуть провести комплексну* діагностику свого автомобіля безкоштовно**, при цьому купивши робіт або запасних частин на суму 500 грн. з ПДВ, взяти участь в розіграші цінних подарунків***.

 

В рамках всеукраїнської сервісної кампанії офіційний сервісний центр SUZUKI «ВІДІ ГРАНД» пропонує провести комплекс* робіт з діагностики двигуна і ходової частини, а також взяти участь в розіграші цінних подарунків: сертифікат на обслуговування в сервісному центрі Suzuki номіналом 1000 грн. **** і 5000 грн *****. Акційна програма з діагностики містить комплекс рекомендованих SUZUKI Motor Corporation робіт по перевірці основних систем і вузлів, а також комп'ютерну діагностику за допомогою сучасного обладнання SUZUKI SDT-II.

Дізнатися про подробиці сервісної кампанії і записатися на обслуговування можна у офіційного дилера «ВІДІ Гранд» по тел. 044 224 77 00.

*Під комплексною діагностикою / комплексом робіт мається на увазі список перевірочних та діагностичних робіт:

Первинна перевірка:

  • зовнішні прилади освітлення (ліхтарі, покажчики)
  • стан щіток склоочисників
  • прилади салону (елементи керування та інше)
  • стан фільтра кондиціонера (салону)

Комп’ютерна перевірка з використанням SUZUKI SDT-II:

  • стан електронних систем
  • відсутність кодів несправностей (DTC)

Перевірка рівня та стану мастил і технічних рідин:

  • моторного мастила
  • рідини автоматичної коробки перемикання передач (якщо обладнано)
  • гальмової рідини/рідини зчеплення
  • охолоджувальної рідини
  • рідини гідропідсилювача керма (якщо обладнано)
  • рідини омивача скла

Перевірка елементів підвіски:

  • амортизатори, стійки та підшипники
  • сайлентблоки, втулки та подушки стабілізатора
  • деталі кермового механізму
  • шарнірні з’єднання та їх пильовики

Перевірка гальмівної системи:

  • гальмівні диски і колодки (зношення, пошкодження)
  • гальмівні магістралі та трубопроводи (цілісність)

Стан елементів вихлопної системи та їх кріплення

Тиск повітря та стан колісних шин

**Під безоплатною діагностикою мається на увазі можливість замовити комплекс* перевірочних-діагностичних робіт за сумарною ціною 1 грн. з ПДВ.

***Кількість подарунків обмежена (25 шт. сертифікатів номіналом «1000 грн.» і 5 шт. сертифікатів номіналом «5000 грн.»). Визначення одержувачів здійснюється шляхом ідентифікації кожного учасника через унікальний номер кузова його автомобіля (VIN). Визначення одержувачів подарунків здійснюється в двох категорія окремо (сертифікат «1000 грн.» і «5000 грн.»), за допомогою сервісу random.org. Оголошення переможців відбудеться після закінчення акції шляхом інформування смс-повідомленням та зазначенням результатів на офіційному сайті та suzuki-vidi.com.ua

****  Термін дії подарункових сертифікатів обмежений і діє з 01.11.2019 по 28.02.2020. Даний сертифікат надає можливість безкоштовно пройти одноразове обслуговування (для одного автомобіля) на авторизованому сервісному центрі SUZUKI, яке включає запасні частини, аксесуари та роботи з їх установки / заміни в межах 1000 грн. з ПДВ. Товари, згідно сертифікатів, на руки не видаються. Для того, щоб скористатися сертифікатом, потрібно звернутися до авторизованого дилера SUZUKI.  ДП «АВТО Інтернешнл» залишає за собою право на зміну умов і термінів акції.

Довідка про компанію «ВіДі Гранд»

Контакти: (044) 224-77-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60, Софіївська Борщагівка, Київська обл.
«ВіДі Гранд»

Офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» – один із найбільших в м. Києві та Київській області дилерських центрів, концептуальний 3S комплекс у складі Міста автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева».
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Зустрічайте оновлений  Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!
Зустрічайте оновлений Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!

Група VIDI займає частку 6,5 % в загальноукраїнських продажах легкових та комерційних автомобілів та посідає провідне місце у сфері діджиталізації серед вітчизняних авторітейлерів.

Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI
Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI

14 вересня 2021 року на Троїцькій площі біля НСК Олімпійський відбулась національна презентація проекту Пересувні відділення Укрпошти.

VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit
VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit

Вчора відбулася презентація «Швидка»-2020: бачення та пропозиція VIDI», у ході якої якій вітчизняний виробник – компанія «ВіДі Юнікомерс» представила одразу два свої доробки