Сімейство родини KIA Rio повертається

Офіційний дилер автомобілів KIA «Автоцентр на Борщагівці» розпочинає осінь з поверненням до родини Kia популярних моделі сімейства KIA Rio - практичного седана і молодіжного крос-хетчбека X-Line.

KIA Rio X-Line

 

Модель захопила українців своєю зручність та універсальністю. Автомобіль KIA Rio X-Line має кліренс 170 мм, стилізований обвіс з нефарбованого пластика по периметру, більш просторий, ніж у звичайного Rio-хетчбека кузов, а також багате оснащення. Ціни* стартують від $16 600 для мінімальної комплектації.

Седан KIA Rio

В першу чергу, варто відзначити, що модель KIA Rio Sedan можна позаздрити вмістким багажником до 480 літрів, і це не межа – спробуйте лише скласти спинки задніх сидінь.

 

KIA Rio Sedan має в своєму арсеналі два бензинові мотори. Перший - 1.4 Kappa MPI розвиває 100 сил і має крутний момент в 132 Нм. Другий мотор - модернізований 1.6 Gamma MPI на 123 к.с. і 151 Нм.

Прайсові ціни стартують на дану модель від $15 300.

Запитуйте консультантів з продажу подробиці по тел. (044) 202 11 00, адже незабаром автомобілі в перших поставках прибудуть до нашого автосалону.

*Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 09.09.2019 р. Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури.

Довідка про компанію «Автоцентр на Борщагівці»

Контакти: (044) 202-11-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 2, с. Петропавлівська Борщагівка
«Автоцентр на Борщагівці»

«Автоцентр на Борщагівці» - офіційний дилер автомобілів KIA в Київській області. Автосалон площею 715 кв. м представляє повністю наявний модельний ряд бренду KIA.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» вітає 1000 клієнта за підсумками 2021 року
Офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» вітає 1000 клієнта за підсумками 2021 року

Лідер продажів автомобілів KIA в Україні, офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці», з радістю повідомляє про рекордну подію за підсумками 2021 року та вітає 1000-го клієнта.

Відкрито передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed!
Відкрито передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed!

Офіційний дилер KIA Автоцентр на Борщагівці відкриває завіси для приємної автомобільної події – передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed в Україні відкрито.

Автоцентр на Борщагівці ввійшов в ТОП 100 СТО України
Автоцентр на Борщагівці ввійшов в ТОП 100 СТО України

Закінчилася всеукраїнська рейтинг-акція «Автоексперт. Краща СТО», в якому офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» ввійшов в ТОП 100 СТО України за підсумками 2019 року.