Infiniti Q60 Premium+NAVI від 998 000 грн лише у ВіДі Ліберті

Infiniti Q60 - нестримна швидкість, дизайн, виходить за рамки можливого, інноваційні технології та неймовірна керованість. Переконайся в його перевагах.

 

СПОРТИВНИЙ ХАРАКТЕР 2,0-ЛІТРОВИЙ ТУРБОВАНИЙ ДВИГУН

Ви оціните економічність 4-циліндрового двигуна. Оптимальна потужність і ефективність: рухайтеся вперед швидко і впевнено. Турбіна допомагає отримати 211 кінських сил на 5500 об / хв і видає 258 Нм крутного моменту.

ФІЛІГРАННА ТОЧНІСТЬ УПРАВЛІННЯ

Коли ви повертаєте кермо, система адаптивного управління Direct Adaptive Steering не просто слідкує за вашим бажаннями, вона передає їх в електричний імпульс. Цифрові технології забезпечують плавний, швидкий, точний відгук на кожен ваш рух.

ДВІ СИСТЕМИ ПІДВІСКИ - ЦИФРОВА ДИНАМІЧНА ТА СТАНДАРТНА

ЦИФРОВИЙ ДИНАМІЧНА – Нові адаптивні амортизатори зміщують фокус дії відповідно до встановленого режиму руху. Перемикання між режимами відбувається миттєво і непомітно, а контроль шасі не переривається ні на секунду.

 

СТАНДАРТНА – з незалежною задньою підвіскою і передньою на подвійних поперечних важелях ви відчуєте неймовірну плавність ходу.

ПОЧУЙТЕ ПЕРШИМ

Мультимедійна система Infiniti InTouch з навігацією і новими сервісами підключає весь світ до вашого автомобіля. Голосове спілкування, повідомлення, календар, навігація, музика. Будьте попереду і залишайтеся на зв'язку в будь-якій точці на карті. Нова серія акустичних систем Bose® встановлена ​​в Q60, потужністю 340 Вт з технологією концертного звучання Advanced Staging Technology. 13 динаміків, включаючи нові сабвуфери 10 і 6 х 9 дюймів, а також динамік високих частот дарують багатий звук живого виступу.

ЗАПАТЕНТОВАНЕ ЦИФРОВЕ ЗВУЧАННЯ

Остання інновація від Bose технологія концертного звучання Advanced Staging Technology направляє звук в те місце в салоні, де музика розкриється найповніше. Пориньте в приголомшливу чистоту звуку. Технологія AudioPilot 2.0 Noise Compensation контролює рівень зовнішнього шуму і підлаштовує рівень звучання, в той час як технологія Centerpoint 2.0 Surround дозволяє вам насолоджуватися об'ємним звуком з ваших CD, MP3 або цифрового радіо.

 

ВПЕВНЕНЕ ГАЛЬМУВАННЯ

Інноваційні системи активного пасивного захисту водія і пасажирів забезпечують високу ступінь впевненості у вашій безпеки. Завдяки антиблокувальній системі гальмування всіх 4 коліс і електронній системі посиленого гальмування новий Q60 автоматично реагує на мінливі умови руху, що підвищує стійкість автомобіля на дорозі.

Для найсміливіших і впевнених у собі ВИДИ-Ліберті підготували захоплюючі умови на покупку спортивного Q60!

Унікальна пропозиція - ціна всього 1 090 000 грн.

Ми чекаємо вас.

 

Довідка про компанію Інфініті ВІДІ Ліберті

Контакти: (044) 591-70-38, м. Київ, с. Чубинське, вул. Київська 51. 7 хвилин від Києва по Бориспільському шосе
Інфініті ВІДІ Ліберті

Компанія Інфініті ВІДІ Ліберті входить до складу «Віді Груп» - одного з лідерів автомобільного ринку України. У нашому автосалоні передбачено все для комфортного придбання автомобіля Infiniti.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

«Знижка вихідного дня» на сервіс INFINITI
«Знижка вихідного дня» на сервіс INFINITI

Заощаджуйте, отримавши якісні послуги та запасні частини для вашого авто!

Інфініті ВІДІ Ліберті відновлює можливість придбати авто у кредит.
Інфініті ВІДІ Ліберті відновлює можливість придбати авто у кредит.

Інфініті ВІДІ Ліберті рада повідомити клієнтів та поціновувачам Infiniti в Україні, що наш салон не тільки відновив свою роботу

Подари любимой немного больше… Infiniti QX70 от «ВиДи-Либерти» на Бориспольском шоссе!
Подари любимой немного больше… Infiniti QX70 от «ВиДи-Либерти» на Бориспольском шоссе!

Всем приятно получать подарки. А дарить их своим любимым — вдвойне!