Фінальні знижки на лімітований склад автомобілів в «НІКО Істлайн Мегаполіс»

«НІКО Істлайн Мегаполіс», офіційний дилер Mazda в Києві та Київській області пропонує своїм клієнтам встигнути скористатися останнім шансом придбати автомобіль Mazda 2018 року випуску по супер вигідній пропозиції!

 

Чудовий настрій і незабутні враження при будь-яких погодних умовах гарантує комфортна, економічна, надійна і технологічна Mazda.

Яскравий дизайн KODO - надзвичайно економічні, перевірені часом і тисячами кілометрів дорогами України двигуни Skyactiv, комплекс систем проактивної безпеки i-Activsense і додаткова система контролю руху автомобіля G-Vectoring не тільки забезпечать максимум задоволення від водіння, але і зроблять управління максимально безпечним!

Mazda - це максимально ергономічний салон в кожній деталі - від розміру, положення і кута розміщення педалей прискорення та гальмування, регулювання положення сидіння таким чином, що Ви не відчуваєте будь-яких незручностей - до оптимального розміщення, розміру і найлегшої читабельності для людського ока монітора Mazda-Connect, а також джойстик керування, зовсім не відволікає увагу водія від дороги.

З 15 травня 2019 р до останнього авто на складі автомобілів виробництва 2018 року діють фінальні, дуже спеціальні ціни!

Діє спеціальна програма кредитування Mazda Finance *.

Поспішайте, кількість автомобілів обмежена!

Відчуйте всі переваги Mazda випробувавши в дії на швидкісному тест-драйв у офіційного дилера «НІКО Істлайн Мегаполіс» на Бориспільському шосе, 13-й км.

Детальну інформацію дізнавайтеся за тел. (044) 394-55-55

* За детальною інформацією звертайтеся до офіційного дилерскього центру «НІКО Істлайн Мегаполіс». Спеціальні роздрібні ціни діють з 15.05.2019. Кількість автомобілів обмежена.

Довідка про компанію Mazda «НІКО Мегаполіс»

Контакти: (044) 394-55-55, м. Київ, Бориспільське шосе, 13-й км.
Mazda «НІКО Мегаполіс»

Mazda «НІКО Мегаполіс» - концептуальний 3 - S комплекс, що об'єднує автосалон Mazda, сервіс, продаж запчастин і аксесуарів.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Презентация новой Mazda3  в «НИКО Истлайн Мегаполис»
Презентация новой Mazda3 в «НИКО Истлайн Мегаполис»

«НИКО Истлайн Мегаполис» официальный дилер Mazda в Киеве и Киевской области, приглашает на презентацию абсолютно новой стильной Mazda3.

Новая Mazda3  вскоре в «НИКО Истлайн Мегаполис»
Новая Mazda3 вскоре в «НИКО Истлайн Мегаполис»

Рады собщить о том, что новая Mazda3 ожидается в «НИКО Истлайн Мегаполис» с 21 июня.

В официального дилера «НИКО Истлайн Мегаполис» начат прием заказов на новую Mazda6!
В официального дилера «НИКО Истлайн Мегаполис» начат прием заказов на новую Mazda6!

Разработчики новой Mazda6 уверены, что цвет кузова - это очень важный аспект в дизайне автомобиля, который может или скрыть недостатки, или же подчеркнуть безупречность форм и фактуру поверхности.