Отримай ГБО в комплекті при покупці All New Haval H6

Шукаєте потужний і сучасний кросовер з економним двигуном? Тоді зверніть Вашу увагу на модель All New Haval H6! З 1 травня 2019 року в усіх дилерських центрах HAVAL діє вигідна акційна пропозиція. Згідно з умовами акції кожен покупець автомобіля All New Haval H6 отримує комплект ГБО ROMANO autogas.*

 

«Ціни на бензин і дизельне паливо невпинно зростають. Орієнтуючись на потреби наших клієнтів, ми запускаємо акцію, яка дозволить істотно заощадити кошти. – коментує Борис Ткаленко, директор «Богдан-Індустрія». По-перше, скориставшись даною пропозицією, Ви заощадите на придбанні ГБО. За умовами акції кожен клієнт, який купує All New Haval H6, отримує ГБО в комплекті з автомобілем. По-друге, під час експлуатації автомобіля Ви зможете заощадити на подальших витратах на паливо, так як ціна на газ істотно нижче в порівнянні з вартістю бензину або дизельного палива. На додаток до цього, в акції бере участь автомобіль All New Haval H6, з інноваційними двигунами 2,0 GDIT і 1.5GDIT, які використовують технологію CVVT і CVVL. Дана технологія дозволяє ефективно знизити споживання палива на 8,4%, збільшити потужність на 12,7%, а також крутний момент – на 35,7%. »

Відзначимо, що All New Haval H6 – це абсолютно нова модель з точки зору потужності і ефективності використання палива. 190 коней дозволяють All New Haval H6 з впевненістю долати бездоріжжя. Також, All New Haval H6 забезпечує відмінне прискорення менше 9 секунд до 100 км / год, тому що новий 2,0 GDIT двигун обладнаний електронним регулюванням турбіни, яка дозволяє досягти крутного моменту в 340 Нм при 3200 об / хв.

*При покупці автомобіля All New HAVAL H6 в комплекті до авто надається ГБО ROMANO autogas. ГБО встановлюється за рахунок клієнта після 5000 км пробігу. При установці ГБО гарантія на автомобіль зберігається. Акція діє в період з 1 травня по 30 червня 2019 року. Склад акційних автомобілів обмежений.

Довідка про компанію Богдан Авто HAVAL

Контакти: , м. Київ
Богдан Авто HAVAL

Національний Автоділер «Богдан-Авто Холдинг» - один з основних операторів українського автомобільного ринку.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Очередной плюс в продажах HAVAL: сезонный тренд или стабильное развитие?
Очередной плюс в продажах HAVAL: сезонный тренд или стабильное развитие?

Несмотря на экономический кризис, обусловленный коронавирусом, уже в сентябре украинский автомобильный рынок оживился, и отечественные дилеры почувствовали повышенную покупательскую активность.

HAVAL развивает дилерскую сеть и ищет новых дилеров в Украине
HAVAL развивает дилерскую сеть и ищет новых дилеров в Украине

Мировой интеллектуальный SUV-бренд HAVAL расширяет свое присутствие в Украине.

На волне стабильного развития: как HAVAL в Украине наращивает объемы продаж
На волне стабильного развития: как HAVAL в Украине наращивает объемы продаж

Мировой интеллектуальный SUV-бренд HAVAL, который с 2018 года представлен в Украине, демонстрирует поступательное развитие на украинском рынке и последовательно улучшает показатели продаж.