«НІКО ДІАМАНТ» запрошує на Mitsubishi Off-Road Day

«НІКО Діамант», офіційний дилер Mitsubishi в Києві та Київській області, запрошує цієї суботи -20.04.2019 р. на Mitsubishi Off-Road Day.

 

20 квітня з 10:00 до 19:00 запрошуємо на незабутній та захоплюючий Off-Road тест-драйв таких нестримних позашляховиків як: Mitsibishi Pajero Sport, та Mitsubishi L200.

Offroad-траса має різні перешкоди, що імітують елементи природного бездоріжжя. Повний маршрут налічує 10 спеціальних зон різного рівня складності, проходження яких дозволить оцінити всі можливості, технічний функціонал і роботу систем повного приводу автомобіля.

В рамках заходу ви маєте унікальну можливість вперше випробувати на позашляховій трасі новинку 2019 року - легендарний пікап Mitsubishi L200 та переконатись у досконалості його ергономічних характеристик. Автомобіль готовий   запропонувати покупцям свої нові переваги: оригінальний дизайн, покращений салон, інноваційні системи для бездоріжжя.

Окрім тест-драйвів на гостей заходу чекають частування, приємні враження, корисні рекомендації фахівців дилерського центру і спеціальні пропозиції на автомобілі.

Реєстрація на тест-драйв відкрита за номером телефону (044) 392 33 33.

Приходьте познайомитись та випробувати новинку за екстремальних умов в дилерському центру «НІКО Дімант», за адресою: Бориспільське шосе, 13-ий км.

Довідка про компанію Mitsubishi «НІКО Мегаполіс»

Контакти: (044) 392-33-33, м. Київ, Бориспільське шосе, 13й км.
Mitsubishi «НІКО Мегаполіс»

Mitsubishi «НІКО Мегаполіс» - офіційний дилерський центр Mitsubishi Motors в Києві і Київській області, автосалон якого розташований на Лівому березі міста Київ
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Mitsubishi Outlander за ціною від 599 000 грн*
Mitsubishi Outlander за ціною від 599 000 грн*

З 01 червня до 31 липня 2021 р. універсальний японський позашляховик Mitsubishi Outlander доступний за ціною від 599 000 грн.

«НИКО Диамант» приглашает на тест-драйв нового Mitsubishi Eclipse Cross
«НИКО Диамант» приглашает на тест-драйв нового Mitsubishi Eclipse Cross

Автосалон «НИКО Диамант» на Бориспольском шоссе, официальный дилер Mitsubishi Motors в Киеве, приглашает автолюбителей пройти тест-драйв долгожданной новинки - нового Mitsubishi Eclipse Cross.

«НИКО Диамант» приглашает на экспозицию L200 на выставке InterBuildExpo 2017
«НИКО Диамант» приглашает на экспозицию L200 на выставке InterBuildExpo 2017

Компания «НИКО Диамант», официальный дилер Mitsubishi Motors в Киеве и Киевской области, приглашает на экспозицию L200 на международной строительной выставке InterBuildExpo.