По-справжньому весняні ціни на кросовери Suzuki!

Офіційний дилер автомобілів Suzuki «ВіДі Гранд» запрошує відкрити нову весну з новими цінами на кросовери Suzuki. В автосалоні «ВіДі Гранд» на Кільцевій з 15 березня 2019 року ціни знижені на усі моделі автомобілів Suzuki!

 

Оновлена Vitara, що уособлює собою безкомпромісну якість і досконалість представлена тепер з двома новими двигунами ВоosterJet: 1,0 л. (112 к.с.) і витратою бензину від 5,2 л./100 км та 1,4л. (140 к.с.) з витратою пального від 5,9 л/100 км. Відтепер оновлена модель пропонується в комплектаціях з більш досконалими функціями безпеки: система автоматичного гальмування Dual Sensor Brake Support (DSBS), адаптивним круїз-контролем (АСС) з функцією Stop & Go, система попередження про виїзд зі смуги, система контролю сліпих зон (BSM) і система допомоги при виїзді заднім ходом (RCTA).

Зараз ціни на оновлену версію стартують від 430 000 грн* за базову комплектацію.

Suzuki SX4, завдяки своєму унікальному стилю та принципово новим інноваціям, уособлює крок вперед оригінального кросовера Suzuki. Сміливий дизайн автомобіля підкреслює привабливість Suzuki SX4, а силові агрегати: «атмосферний» 1,6 та турбований 1,4 ВоosterJet демонструють економію пального зберігаючи задоволення від керування. Ціна на модель Suzuki SX4 стартує від 468 800 грн* за комплектацію GL 1.6 л (2WD).

Автоцентр «ВіДі Гранд» на Кільцевій запрошує випробувати справжню силу кросоверів Suzuki. Для тест-драйву представлені такі моделі та комплектації: Suzuki Vitara 1,4 (4WD), Suzuki Vitara 1.0 (4WD), Suzuki SX4 1,4 (4WD), Suzuki SX4 1.6 (2WD).

Подробиці в автосалоні за адресою: вул. Велика Кільцева,60 (Софіївська Борщагівка) або у консультантів за телефоном: 044 224 77 00

«ВіДі Гранд» - ваш офіційний дилер SUZUKI на Кільцевій!

Довідка про компанію «ВіДі Гранд»

Контакти: (044) 224-77-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60, Софіївська Борщагівка, Київська обл.
«ВіДі Гранд»

Офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» – один із найбільших в м. Києві та Київській області дилерських центрів, концептуальний 3S комплекс у складі Міста автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева».
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Зустрічайте оновлений  Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!
Зустрічайте оновлений Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!

Група VIDI займає частку 6,5 % в загальноукраїнських продажах легкових та комерційних автомобілів та посідає провідне місце у сфері діджиталізації серед вітчизняних авторітейлерів.

Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI
Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI

14 вересня 2021 року на Троїцькій площі біля НСК Олімпійський відбулась національна презентація проекту Пересувні відділення Укрпошти.

VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit
VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit

Вчора відбулася презентація «Швидка»-2020: бачення та пропозиція VIDI», у ході якої якій вітчизняний виробник – компанія «ВіДі Юнікомерс» представила одразу два свої доробки