Завітайте на сервіс KIA - отримайте можливість виграти одну з захоплюючих подорожей!

Завітайте в "Автоцентр на Харківському" на сервісне обслуговування автомобіля KIA або іншої автомобільної марки та отримайте можливість виграти один з захоплюючих вікендів.

 

Для участі в розіграші учасник повинен виявити бажання, заповнити анкету, провести технічне обслуговування або поточний ремонт автомобіля на суму від 2500 грн. (з ПДВ.), за умови використання запасних частин придбаних у ТОВ «Автоцентр на Харківському».

Розіграш призів відбудеться 22 квітня з 11:00 до 12:00 год. шляхом системи випадкового відбору RANDOM.ORG. Форма відображення результатів – публічне оголошення у вигляді публікації на сайті та на сторінці facebook. Після оприлюднення результатів розіграшу, переможці мають звернутися у ТОВ «Автоцентр на Харківському» за тел. (044) 393-23-34 або безпосередньо завітавши до автоцентру за адресою м.Київ, Харківське шосе, 179.

Для переможців передбачені наступні призи:

  • Перше місце: романтична прогулянка на яхті (на 2-ох осіб)
  • Друге місце: прогулянка на квадроциклах (на 2-ох осіб)
  • Трете місце: прогулянка на швидкісному катері (на 4-ох осіб)

Прийняти участь в конкурсі

Пропозиція діє з 20.03.2019 до 20.04.2019. Сутністю рекламного заходу є розіграш для учасників, що проводиться організатором ТОВ «Автоцентр на Харківському», з можливістю для учасників отримати вказаний призовий фонд за 1,20 грн. (з ПДВ). Детальні умови у консультантів з сервісу або за тел. (044) 393-23-34. Під пропозицією мається на увазі рекламний захід "Завітайте на сервіс KIA - отримайте шанс стати учасником розіграшу захоплюючого вікенду"