Спеціальна ціна на заміну мастила в двигуні негарантійних автомобілів Suzuki у «ВіДі Гранд» на Кільцевій

Автосалон «ВіДі Гранд» на Кільцевій запрошує до офіційного сервісного центру Suzuki, де оголошено акційну ціну на заміну мастила в двигуні для негарантійного парку автомобілів.

 

Турбуючись про комфорт експлуатації автомобілів Suzuki , сервісний центр пропонує кожному власнику негарантійного автомобіля Suzuki провести заміну мастила в двигуні з економією до 30% і акційною ціною – від 1440 грн*. Рекомендуємо поспішати, спеціальна пропозиція діє до 31.03.2019 р.

Крім того, офіційний сервісний центр Suzuki «ВіДі Гранд» гарантує своїм клієнтам високу якість обслуговування із застосуванням оригінальних запасних частин і витратних матеріалів.

Адреса: вул. Велика Кільцева, 60 (с. Софіївська Борщагівка).

Телефон: +38 (044) 224 77 00

Сайт

Графік роботи сервісного центру «ВіДі Гранд»:

  • Пн. - Сб. з 8:00 до 20:00
  • Нд. з 9:00 до 18:00

*Ціна вказана на модель Suzuki SX4, рік випуску яких до 28.01.2016 р.  Акційна пропозиція не додається до інших акційних пропозицій, знижок, і бали за бонусною програмою лояльності на картки клієнтів не нараховуються. Умови пропозиції дійсні з 28.01.2019 по 31.03.2019 р ТОВ «ВіДі Гранд» залишає за собою право змінювати терміни та умови цієї пропозиції. Адреса: м.Київ, вул. Велика Кільцева, 60 (с. Софіївська Борщагівка)

Довідка про компанію «ВіДі Гранд»

Контакти: (044) 224-77-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60, Софіївська Борщагівка, Київська обл.
«ВіДі Гранд»

Офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» – один із найбільших в м. Києві та Київській області дилерських центрів, концептуальний 3S комплекс у складі Міста автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева».
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Зустрічайте оновлений  Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!
Зустрічайте оновлений Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!

Група VIDI займає частку 6,5 % в загальноукраїнських продажах легкових та комерційних автомобілів та посідає провідне місце у сфері діджиталізації серед вітчизняних авторітейлерів.

Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI
Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI

14 вересня 2021 року на Троїцькій площі біля НСК Олімпійський відбулась національна презентація проекту Пересувні відділення Укрпошти.

VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit
VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit

Вчора відбулася презентація «Швидка»-2020: бачення та пропозиція VIDI», у ході якої якій вітчизняний виробник – компанія «ВіДі Юнікомерс» представила одразу два свої доробки