Святковий розпродаж автомобілів Suzuki продовжено

В автоцентрі «ВіДі Гранд» на Кільцевій знижки на автомобілі 2018 р.в. сягають до 66 400 грн*

Напередодні новорічних і різдвяних свят офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» продовжує розпродаж модельного ряду 2018-го року: знижки вже сягають до 66 400 грн* на популярні кросовери SUZUKI SX4 та SUZUKI Vitara. Акція триватиме до 31 грудня 2018 р.

 

Сімейний кросовер SUZUKI SX4 стартує з позначки 484 000 грн**, а вигода в разі купівлі до 31 грудня 2018 р. становить до 66 400 грн*. Автомобіль доступний із сучасною 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач і механічною КПП на вибір. Уже у базовій комплектації до переліку оснащення входить ціла низка опцій, серед яких 7 подушок безпеки, система курсової стійкості ESP, круїз-контроль, бортовий комп’ютер, кондиціонер, протитуманні фари.

Базова комплектація лідера продажів кросоверів B-сегмента в Україні SUZUKI Vitara стартує від 450 000 грн**. Завітавши до автосалону за адресою: вул. Велика Кільцева, 60,  ви можете придбати Suzuki Vitara з вигодою до 36 500 грн.** Компактний кросовер SUZUKI Vitara демонструє витрату пального від 5,2л на 100 км, що є одним із найкращих показників для цього сегмента. Крім того, Vitara чудово справляється з реаліями українських доріг завдяки кліренсу в 185 міліметрів, а система повного приводу ALLGRIP з легкістю підлаштовується під дорожнє покриття, спритно уникає заметів, пробуксовок і зайвої витрати пального.

Усім, хто завітає до автосалону «ВіДі Гранд» на Кільцевій у період акції, від автоцентру надаються додаткові знижки на кросовери SUZUKI.

Подробиці дізнавайтесь у консультантів дилерського центру «ВіДі Гранд» за адресою: вул. Велика Кільцева, 60 (Софіївська Борщагівка) або  за номером телефону: 044 224 77 00  

*Знижка 66 400 грн передбачена на Suzuki SX4 в комплектації GLX (4WD).  

**Знижка 36 500 грн передбачена на Suzuki Vitara в комплектації GLX (4WD).  

***Спеціальна ціна діє до 31.12.2018 р. у ТОВ «ВіДі Гранд»

Довідка про компанію «ВіДі Гранд»

Контакти: (044) 224-77-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60, Софіївська Борщагівка, Київська обл.
«ВіДі Гранд»

Офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» – один із найбільших в м. Києві та Київській області дилерських центрів, концептуальний 3S комплекс у складі Міста автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева».
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Зустрічайте оновлений  Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!
Зустрічайте оновлений Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!

Група VIDI займає частку 6,5 % в загальноукраїнських продажах легкових та комерційних автомобілів та посідає провідне місце у сфері діджиталізації серед вітчизняних авторітейлерів.

Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI
Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI

14 вересня 2021 року на Троїцькій площі біля НСК Олімпійський відбулась національна презентація проекту Пересувні відділення Укрпошти.

VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit
VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit

Вчора відбулася презентація «Швидка»-2020: бачення та пропозиція VIDI», у ході якої якій вітчизняний виробник – компанія «ВіДі Юнікомерс» представила одразу два свої доробки