Новорічна вигода на автомобілі KIA в «Автоцентрі на Харківському»

Новорічні вигоди на автомобілі KIA в «Автоцентрі на Харківському». Встигніть придбати авто за спеціальними цінами з вигодою до 4000 у.е. на Харківському шосе, 179 у офіційного дилера KIA. Економія під час придбання автомобілів досягає від 1000 до 4000 у.е. в залежності від моделі та комплектації.

 

Сучасний кросовер Sorento – вигода до 4000 у.е.

Завдяки новій ціновій політиці, зумовленої, в тому числі і зниженням акцизу на нові автомобілі, ціни на автомобіль стартують з позначки S37 900*, тоді як максимальна вигода** досягає $4000 * Вигода** під час придбання стартової версії Sorento (Business («Бізнес»)) становить $ 3000 *. На сходинку вище стоїть версія Prestige ("Престиж"), яку відтепер можна придбати за ціною $41 300* (вигода** $3500*). Найбільш насиченою опціями є версія Luxury ("Лакшері"), ціни на яку стартують з позначки $47 000*, при цьому вигода** складає $4000*.

Кросовер-гібрид Niro – вигода до 1500 у.е.

Стартова версія Comfort (Комфорт) коштує $24 000*. За цю суму покупець отримує автомобіль, оснащений гібридною силовою установкою сумарною потужністю 141 к.с. з системою рекуперації і роботизованою 6-ступечатою ​​коробкою передач DCT. Середня комплектація Business (Бізнес) доступна за ціною $26 600*, ну а автомобіль в топ-виконанні Prestige (Престиж) в період дії спеціальної пропозиції можна придбати за $29 700*.

Стильний, яскравий, молодіжний Stonic – вигода до 1000 у.е.

Довгоочікуваний молодіжний міський кросовер Kia Stonic, тепер доступний з сучасною 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач і механічною КПП на вибір. До переліку оснащення входить великий перелік опцій серед яких мультифункціональне рульове колесо з регулюванням по висоті і вильоту, підігрів керма і передніх сидінь, датчики дощу і світла, задній парк-тронік, круїз-контроль, клімат-контроль, електрорегульовані бічні дзеркала заднього виду з функцією складання і обігрівом, 7-дюймова мультимедійна система з можливістю синхронізації смартфонів по протоколам Android Auto і Apple Car Play.

Хетчбек з високим кліренсом Rio X Line – вигода до 1800 у.е.

Тим, хто бажає поєднати зручність хетчбека з універсальністю кросовера, адресована абсолютно нова модель X-Line. Автомобіль має кліренс 170 мм, стилізований обвіс з нефарбованого пластика по периметру, більш просторий, ніж у звичайного Rio-хетчбека кузов, а також багате оснащення. В період дії спеціальної пропозиції X-Line пропонується за ціною від $15 900**, при цьому вигода* дорівнює $1 800**! X-Line комплектується бензиновим двигуном потужністю 123 к.с. (об’єм 1.6 л.). Мотор агрегатується 6-ступінчастою «механікою» або ж автоматичною КПП з тим же числом ступенів.

Практичний міський седан Kia Rio Sedan – вигода до 1000 у.е.

Автомобілі сімейства Kia Rio протягом багатьох років користуються заслуженою популярністю у практичних автолюбителів. Придбання седана Kia Rio або крос-хетчбека X-Line стає вигідним як ніколи завдяки вигоді до $ 1800. Придбати Kia Rio в кузові седан можна з вигодою* до $ 1000**, при цьому ціна на автомобіль стартують з позначки $14 600**. За цю суму покупець отримує седан зі 100-сильним бензиновим двигуном 1.4, 6-ступінчастою МКПП і комплектацією Entry (Ентрі), такоє є можливість обрати комплектації з двигуном 1.6 (123 к.с.).

* Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 11.12.2018 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua на день виписки рахунку-фактури.

** Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли на переддень до зміни реєстру. Сума зниження залежить від моделі та комплектації автомобіля.

*** Детальні умови гарантії та обмеження гарантії відображено в супровідній документації до автомобіля.