Святковий розпродаж автомобілів SUZUKI розпочато. У «ВІдІ Гранд» на Кільцевій ЗНИЖКИ ДО 59 400 ГРН

Напередодні зимових свят офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» оголошує розпродаж модельного ряду 2018-го року: знижки до 59 400 грн* на популярні кросовери SUZUKI SX4 та SUZUKI Vitara. Акція триватиме до 20 грудня 2018 р.

 

Завітавши до автосалону за адресою: вул. Велика Кільцева, 60, ви можете придбати Suzuki Vitara з вигодою до 36 500 грн.** Ціни на цю модель стартують від 460 900 грн*** на базову комплектацію GL. Компактний кросовер SUZUKI Vitara пропонує на вибір як передній, так і повний привід ALLGRIP і механічну або автоматичну коробки передач. Крім того, ця модель дає можливість персоналізувати автомобіль під себе, вибравши колірну комбінацію екстер'єру, інтер'єру і додаткові елементи, а сенсорний 7-дюймовий дисплей у салоні полегшує управління мультимедійним обладнанням.

Популярний SUZUKI SX4 можна придбати у «ВіДі Гранд» з вигодою до 59 400 грн. Ціна автомобіль стартує від 493 300 грн*** у комплектації з переднім приводом і двигуном об'ємом 1,6 л.  Комплектації кросовера SX4 представлені з механічною та автоматичною коробками передач і мають широкий набір опцій уже в базовій версії: 7 подушок безпеки, систему курсової стійкості ESP, круїз-контроль, протитуманні фари.

Крім того, для усіх, хто завітає до автосалону «ВіДі Гранд» на Кільцевій у період акції, діють від автоцентру додаткові знижки на кросовери SUZUKI.

Дилерський центр "ВіДі Гранд" на Великій Кільцевій, 60 запрошує здійснити тест-драйв модельного ряду Suzuki і відчути новий рівень комфорту та драйву. Он-лайн запис за посиланням -

Подробиці в дилерському центрі «ВіДі Гранд» за адресою: вул. Велика Кільцева, 60 (Софіївська Борщагівка) або  за номером телефону: 044 224 77 00

*Знижка 59 400 грн передбачена на Suzuki SX4 в комплектації GLX (4WD).

**Знижка 36 500 грн передбачена на Suzuki Vitara в комплектації GLX (4WD).

***Спеціальна ціна діє з 23.11.2018 р. до 20.12.2018 р. у ТОВ «ВіДі Гранд»

Довідка про компанію «ВіДі Гранд»

Контакти: (044) 224-77-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60, Софіївська Борщагівка, Київська обл.
«ВіДі Гранд»

Офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» – один із найбільших в м. Києві та Київській області дилерських центрів, концептуальний 3S комплекс у складі Міста автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева».
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Зустрічайте оновлений  Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!
Зустрічайте оновлений Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!

Група VIDI займає частку 6,5 % в загальноукраїнських продажах легкових та комерційних автомобілів та посідає провідне місце у сфері діджиталізації серед вітчизняних авторітейлерів.

Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI
Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI

14 вересня 2021 року на Троїцькій площі біля НСК Олімпійський відбулась національна презентація проекту Пересувні відділення Укрпошти.

VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit
VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit

Вчора відбулася презентація «Швидка»-2020: бачення та пропозиція VIDI», у ході якої якій вітчизняний виробник – компанія «ВіДі Юнікомерс» представила одразу два свої доробки