Спеціальна пропозиція для власників негарантійних автомобілів Suzuki

В офіційному дилерському центрі Suzuki «ВіДі Гранд» оголошена спеціальна сервісна програма для власників негарантійних автомобілів Suzuki, яка діятиме до кінця грудня 2018 року.

 

Спеціальна сервісна пропозиція надає можливість отримати вигоду до - 20% на сервісне обслуговування та до -10% на запасні частини. Протягом усього періоду дії сервісної акції клієнти бренда зможуть виконати комплексну діагностику систем автомобіля, ремонт і здійснити покупку автомобільних запчастин та додаткового обладнання.

Завдяки високій кваліфікації фахівців і використанню оригінальних запчастин сервіс «ВіДі Гранд» надає гарантію на виконані роботи та встановлені запчастини.

Чекаємо вас за адресою сервісного центру: м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60а

Телефон: (044) 224-77- 00

Ми в INSTAGRAM

Ми у FACEBOOK

Довідка про компанію «ВіДі Гранд»

Контакти: (044) 224-77-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60, Софіївська Борщагівка, Київська обл.
«ВіДі Гранд»

Офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» – один із найбільших в м. Києві та Київській області дилерських центрів, концептуальний 3S комплекс у складі Міста автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева».
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Зустрічайте оновлений  Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!
Зустрічайте оновлений Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!

Група VIDI займає частку 6,5 % в загальноукраїнських продажах легкових та комерційних автомобілів та посідає провідне місце у сфері діджиталізації серед вітчизняних авторітейлерів.

Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI
Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI

14 вересня 2021 року на Троїцькій площі біля НСК Олімпійський відбулась національна презентація проекту Пересувні відділення Укрпошти.

VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit
VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit

Вчора відбулася презентація «Швидка»-2020: бачення та пропозиція VIDI», у ході якої якій вітчизняний виробник – компанія «ВіДі Юнікомерс» представила одразу два свої доробки