Пакет «Зимова Турбота» від Renault

Компанія Renault в Україні розпочинає активну підготовку автомобілів до зими. З 1 жовтня по 31 грудня 2018 року при купівлі бестселерів Renault клієнти отримають комплект зимових шин в подарунок1.

 

Експлуатація автомобілів в осінньо-зимовий період має свої особливості. Купуючи новий автомобіль в цей період, клієнт стикається з необхідністю покупки комплекту зимових шин для безпечної їзди в негоду.

Компанія Renault в Україні на регулярній основі проводить різні акції серед існуючих і потенційних клієнтів, завдяки яким купівля автомобіля Renault стає ще більш вигідним рішенням.

Напередодні зимового сезону особливо актуальним подарунком є ​​комплект зимових шин1, який Renault дарує своїм клієнтам при покупці певних моделей.

З 1 жовтня по 31 грудня 2018 року в офіційній дилерській мережі Renault стартує сезон актуальних подарунків: при покупці нового Renault Duster, Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway (по одній з програм Renault Фінанс) власник отримує безкоштовно комплект якісних зимових шин1.

Нагадуємо, що з липня бестселери Renault Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway можна придбати за новою програмою фінансування «Renault Бонус», яка надає можливість отримати знижку 10 000 грн при покупці автомобіля в кредит2.

Крім знижки, перевагами покупки в кредит стануть:

  • зменшення початкових витрат (авансу);
  • економія на реєстрації автомобіля (зменшення бази нарахування ПФ)
  • збереження переваг кредитування за програмою Renault Фінанс.

На кросовер Renault Duster3, бестселер на українському ринку, пропонується дві фінансові программи4- «Легкий кредит» і «Renault Бонус».  

Згідно з умовами фінансової програми «Renault Бонус» при покупці кросовера Duster в кредит клієнт отримує знижку 15 000 грн5.

Також Renault Duster можна придбати за програмою «Легкий кредит»6 - це новий формат кредитування, з доступним авансовим внеском і оптимальним щомісячним платежем. Головна відмінність програми «Легкий кредит» від класичного кредиту - в наявності суми залишкового платежу в розмірі 30%, яку клієнт платить в кінці кредитного терміну.

Детальну інформацію про умови акції і нові фінансові програми можна дізнатися у офіційних дилерів RENAULT в Україні.

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Довідка про компанію АЦ «Голосеевский»

Контакти: (044) 277-70-70, м. Київ, ул. Героев Обороны, 4
АЦ «Голосеевский»

Автомобильный центр ГОЛОСЕВСКИЙ является официальным дилером Nissan, Renault, ЗАЗ в Украине.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

В Украине начинаются продажи нового Nissan Qashqai
В Украине начинаются продажи нового Nissan Qashqai

В Автомобильном центре Голосеевский начинаются продажи нового поколения Nissan Qashqai.

Автомобильный Центр «Голосеевский» приглашает всех на день Открытых Дверей RENAULT
Автомобильный Центр «Голосеевский» приглашает всех на день Открытых Дверей RENAULT

Все кто пройдет тест-драйв становится участником розыгрыша фирменного детского кресла в автомобиль.

Автомобильный центр Голосеевский лидер по продажам NISSAN по итогам 2016 года!
Автомобильный центр Голосеевский лидер по продажам NISSAN по итогам 2016 года!

Автомобильный центр «ГОЛОСЕЕВСКИЙ» корпорации «УкрАВТО» по итогам прошлого года стал лидером по продажам автомобилей бренда NISSAN в Украине.