Фінальний розпродаж поточної Mazda6

В очікуванні нової Mazda6, що була вперше презентована у листопаді 2017 року на автосалоні в Лос-Анджелесі та у березні цього року на Женевському автосалоні, та яка з’явиться в Україні вже у вересні 2018 року, в мережі офіційний дилерів Mazda в Україні, проводиться остаточний розпродаж поточної моделі Mazda6.

 

Перевірена часом та дорогами України, драйвова, яскрава та безпечна Mazda6 вже закохала у себе тисячі прихильників в Україні!

Економічні двигуни SKYACTIV, системи активної безпеки i-ACTIVSENCE, що суттєво зменшують ризик аварії, яскравий та виразний погляд LED фар, що довершують і без того досконалий дизайн – це вибір без компромісів!

Mazda6 - це не лише вірний, а й дуже вигідний вибір для тих, хто обирає максимум! З 01 серпня 2018 року та до продажу останнього авто на складі поточної Mazda6 діють остаточні та дуже спеціальні ціни на автомобілі на складі та спеціальні ціни на автомобілі тестових парків: Спеціальна пропозиція на нові автомобілі Mazda:

  • Mazda6 з бензиновим двигуном 2, 5 л. потужністю 192 к.с. – з вигодою до 60 000 грн.
  • Mazda з дизельним двигуном 2, 2 л. потужністю 150 к.с. – з вигодою до 46 000 грн.
  • Mazda з дизельним двигуном 2, 2 л. потужністю 175 к.с. – з вигодою до 50 000 грн.

З актуальним списком автомобілів на складі, включаючи вигідні пропозиції на автомобілі тестових парків дилерів, можна ознайомитись тут.

Довідка про компанію «Mazda на Почайні»

Контакти: (044) 390-17-77, м. Київ, пр-т Степана Бандери, 20Б
«Mazda на Почайні»

Офіційний дилерський центр «Mazda на Почайні» відповідає високим стандартам Mazda для максимального задоволення потреб клієнтів та комфортного перебування в автосалоні під час вибору автомобіля та під час сервісного обслуговування.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Нова MAZDA CX-30: анонсовано ціни та розпочато прийом замовлень в Україні
Нова MAZDA CX-30: анонсовано ціни та розпочато прийом замовлень в Україні

01 квітня 2020 року оголошено ціни та розпочато прийом online замовлень на новий кросовер у модельному ряду Mazda – ALL–NEW Mazda CX-30.

Європейський ринок автомобілів: Mazda звітує про четвертий поспіль рік росту
Європейський ринок автомобілів: Mazda звітує про четвертий поспіль рік росту

Mazda записує на свій рахунок вже четвертий поспіль рік, коли темпи приросту об’ємів продажу автомобілів цієї марки у Європі вимірюються двозначним числом.

Mazda покажет новый концепт-кар во Франкфурте
Mazda покажет новый концепт-кар во Франкфурте

Новий світовий дебют від Mazda очікує нас на 66-му Франкфуртському мотор шоу 2015.