Автомобілі SUZUKI в кредит на 3 роки від 0,01% річних *

Автоцентр «ВіДі Гранд», офіційний дилер автомобілів SUZUKI в Київському регіоні, розширює свій спектр пропозицій для клієнтів і пропонує нову кредитну програму на придбання автомобілів спільно з партнером АТ «ОТП Банк».

 

Із 10 липня 2018 року всі автолюбителі можуть скористатися спеціальною програмою автокредитування від ОТП Банку та придбати автомобілі Suzuki на вигідних умовах. Головні переваги програми - це 0,01%* річних за умови кредитування до 3 років з початковим внеском від 60%. У разі оформлення кредиту з авансовим внеском від 20% до 50% фінансова програма передбачає фіксовану процентну ставку. Кредитна програма поширюється на весь модельний ряд Suzuki і діє до 31 серпня 2018 року.

Ця пропозиція як ніколи актуальна під час дії спеціальних цін на популярні моделі Vitara і SX4, які можна придбати від 433 000 гривень до кінця літа (до 31.08.2018 включно)**.

 

Дізнатися більше про фінансову програму, а також подробиці акції та ціни на всі комплектації можна в офіційного дилера SUZUKI «ВіДі Гранд» за адресою: вул. Велика Кільцева, 60 (Соф. Борщагівка).

Крім того, в автосалоні можна випробувати найпопулярніші автомобілі модельного ряду SUZUKI: харизматичний Suzuki Vitara, турбовану версію Vitara S та міський кросовер SX4. Записатися на тест-драйв можна за тел. 044 591 88 88 або on-line

*Умови кредитування: процентна ставка - 0,01% річних (база нарахування 365 днів у році), максимальний термін кредитування - 36 місяців, мінімальний розмір першого внеску - від 60% вартості автомобіля, одноразова комісія - 2,99%, максимальна сума, на яку може бути виданий кредит, - до 1250000 грн. Реальна відсоткова ставка - 2,08% річних. Кредитує АТ «ОТП Банк» (ліцензія НБУ № 191 від 05.10.2011). Пропозиція з кредитування дійсна на всій території України (окрім тимчасово окупованих територій і зони проведення ООС).

** ціна вказана на базову версію моделі Vitara GL

Довідка про компанію «ВіДі Гранд»

Контакти: (044) 224-77-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60, Софіївська Борщагівка, Київська обл.
«ВіДі Гранд»

Офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» – один із найбільших в м. Києві та Київській області дилерських центрів, концептуальний 3S комплекс у складі Міста автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева».
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Зустрічайте оновлений  Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!
Зустрічайте оновлений Інтернет-автосалон VIDI.UA – автомобільний світ у вашому смартфоні!

Група VIDI займає частку 6,5 % в загальноукраїнських продажах легкових та комерційних автомобілів та посідає провідне місце у сфері діджиталізації серед вітчизняних авторітейлерів.

Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI
Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI

14 вересня 2021 року на Троїцькій площі біля НСК Олімпійський відбулась національна презентація проекту Пересувні відділення Укрпошти.

VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit
VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit

Вчора відбулася презентація «Швидка»-2020: бачення та пропозиція VIDI», у ході якої якій вітчизняний виробник – компанія «ВіДі Юнікомерс» представила одразу два свої доробки