Вигода до 91 410 грн. на обмежений склад комерційних автомобілів Volkswagen в автосалоні «КарпатиАвтоцентр»!

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» вже сьогодні Ви можете придбати Volkswagen Caddy, Amarok, T6 за акційною ціною із вигодою до 91 000 грн., що складає - 7% вартості авто. Склад автомобілів обмежено. Акційні умови діють до 31.05.2018.

 

VW Caddy, Amarok, Transporter – кожен із них, це надійність, комфорт, потужність, універсальність та безкомпромісність навіть у найважчих ситуаціях.

Список акційних автомобілів:

 

*Згідно курсу ТОВ «Порше Україна» 04.05. 2018р.

Купівля комерційного автомобіля Volkswagen – це вибір надійного помічника на довгі роки з яким, Ви будете впевнено тримати курс на нові досягнення.

І звісно ж, автосалон «КарпатиАвтоцентр» пропонує для Вас вигідні програми купівлі автомобіля.

  • Кредит. Автосалон «КарпатиАвтоцентр» працює тільки з перевіреними та надійними фінансовими установами, які надають автомобіль в кредит з мінімальним першим внеском та прозорими відсотковими ставками.
  • Лізинг. Ми розуміємо необхідність того, щоб кошти залишались на балансі в обороті підприємства, тож можливість взяти авто в лізинг доцільне рішення для Вашого бізнесу.

Дізнавайтесь деталі в автосалоні "КарпатиАвтоцентр" за адресою: м.Чернівці вул.Енергетична 2В або за телефоном ‎(0372) 543-888, 050 374 44 55 чи в персонального менеджера автосалону.

Довідка про компанію КарпатиАвтоцентр

Контакти: (050) 374-77-10, м. Чернівці, вул. Енергетична 2В
КарпатиАвтоцентр

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» - офіційний дилер Volkswagen в Чернівцях та Чернівецькій області. Основний напрямок діяльності офіційного дилера Volkswagen - продаж легкових і комерційних автомобілів Volkswagen
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!
Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!

Новий Volkswagen T-Roc вже в наявності автосалону «КарпатиАвтоцентр». Автомобіль вже випробували перші його цінителі.

The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!
The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!

З радістю повідомляємо Вам про старт продажу нової моделі серії CrafterNF! Новий Crafter увібрав у себе всі риси нового легковпізнаного дизайну.

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за  найвигіднішою пропозицією
В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного Volkswagen Touareg в комплектації Premium Life.