Зроби свій вікенд незабутнім з кросовером Renault

 

Проходь тест-драйв в Арма Моторс і отримай кросовер на вікенд*!

І знову подарунки від Арма Моторс – до 25 січня не упустіть унікальний шанс отримати кросовер Renault на вихідні* і зробити свій вікенд незабутнім!

Приїдьте в гості до Арма Моторс в період з 2 по 25 січня на захоплюючий тест-драйв будь-якого з доступних кросоверів Renault – Koleos, Duster, Captur, Sandero Stepway і Kadjar. Зробіть фото з тест-драйву і розмістіть на свої сторінці у Facebook чи Instagram** з #armatestdrive.

25 січня о 12:00 буде проведено підрахунок кількості лайків кожного фото в соціальних мережах з #armatestdrive. Власник фото з найбільшою кількістю голосів отримає будь-який з кросоверів на вибір на вікенд 27-28 січня 2018 року без обмеження кілометражу в пробізі автомобіля.

Не втратьте свою можливість – зробіть свій вікенд незабутнім з Арма Моторс та кросовером Renault!

Чекаємо на Вас, ваша Арма Моторс!

Працюємо для Вас щодня з 8:00 по 20:00!

Якщо у Вас виникли будь-які запитання телефонуйте (044) 490 23 00.

*Серед клієнтів, які в період з 1 по 25 січня 2018 р. пройдуть тест-драйв кросовера Renault Kadjar, Koleos, Captur, Duster або Sandero Stepway в офіційному дилерському центрі Renault Арма Моторс і розмістять фотографію з випробовування у соціальній мережі Facebook чи Instagram з #armatestdrive, буде проведено розіграш дводенного тест-драйву кросовера, а саме вікенду 27-28 січня 2018 року. Переможця буде визначено за більшою кількість лайків 25 січня 2018 р. о 12:00. Результати розіграшу буде опубліковано на офіційній сторінці Арма Моторс у www.facebook.com/armamotors та на офіційному сайті www.arma-motors.ua. У розіграші братимуть участь тільки фотографії, відкриті для публічного перегляду. Акція діє виключно на території офіційного дилерського центру Renault Арма Моторс. Деталі акції за телефоном 0444902300.

**Зверніть увагу, що для участі в розіграші фото повинно бути в публічному доступі, в інакшому випадку ми його просто не побачимо під час підрахунку лайків.

Довідка про компанію «АРМА МОТОРС»

Контакти: (044) 490-23-00, м. Київ, Кольцевая Дорога, 18
«АРМА МОТОРС»

Дилерський центр «АРМА МОТОРС» має довгу та цікаву історію. За 10 років свого існування на автомобільному ринку компанія стала лідером з продажу і сервісного обслуговування автомобілів Renault.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS
Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS

У Арма Моторс в травні 2017 р. стартували продажі лімітованої серії Renault Logan MCV Stepway Cross.

Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО
Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО

В рамках запуску легендарного автомобіля Renault Megane седан, продажі якого стартували в квітні 2017 р., Арма Моторс пропонує захоплюючу активацію «Який ти СЕО».

Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс
Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс

В період з 7 по 9 квітня 2017 р. Арма Моторс запрошує всіх до себе в гості, щоб познайомитися з новинкою - автомобілем Renault Megane седан, пройти тест драйв і виграти фотосесію від Renault.