На новому КІА вирушай до Риму!

Автомобільний центр Київ* оголошує про початок приголомшливої акції. У тебе є всі шанси провести незабутній вікенд у «вічному місті», яке є скарбницею світової культури – РИМІ.

 

Кожний, хто придбає новий автомобіль KIA в Автомобільному центрі Київ, в період з 09.12.2017р. по 28.02.2018р., автоматично  стає учасником розіграшу  путівки** до Риму, від нашого партнера - туристичної компанії ГАМАЛІЯ***.  Додатково переможець акції отримає вхідні квитки до Собору Святого Петра та музеїв Ватикану на двох.

Розіграш путівки відбудеться 3 березня 2018 року на території Автомобільного центру Київ, за адресою: м. Київ, проспект С. Бандери, 22. На початку березня консультанти продажу зв’яжуться з усіма учасниками акції та запросять їх на івент, під час якого відбудеться оголошення результатів акції, а переможець отримає путівку.

Детальнішу інформацію про акційну пропозицію можна дізнатися у консультантів відділу продажу KIA за телефоном: (044) 500-6005

(вартість дзвінка згідно тарифів Вашого оператора зв’язку)

*Автомобільний Центр Київ – Філія «Автомобільний центр Київ» АТ «Українська автомобільна корпорація», є офіційним дилером автомобілів KIA в Україні. Один із найкращих та найбільших 3S-центрів української столиці, що включає: продаж автомобілів, сервісне та гарантійне обслуговування, та продаж запасних частин. Автомобільний центр Київ пропонує своїм клієнтам познайомитися з розмаїттям автомобілів KIA, відпочити у лаундж-зоні, насолодитися чашкою ароматної кави, для дітей створено дитячу ігрову зону. Автомобільний Центр Київ чекає відвідувачів у будь-який день тижня з 9.00 до 20.00 години, за адресою: м. Київ, проспект Степана Бандери, 22.

**Під путівкою мається на увазі проживання в Римі, в готелі «Michelangelo» (з колекції світової мережі «Starhotels») протягом 4 днів та 3 ночей. Номер на двох осіб включно з сніданки-buffet. Додатково надаються вхідні квитки до Собору Святого Петра і музеїв Ватикану.

*** Компанія «Гамалія» створена в 1991 році і є першопрохідцем в світі подорожей на українському туристичному ринку. «Стиль. Надійність. Професіоналізм »- незмінний девіз компанії вже понад чверть століття. Будучи членом Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA), компанія « Гамалія» може забронювати квиток будь-якої авіакомпанії України та світу, запропонувати найбільш зручні варіанти стикувань, проконсультувати з усіх питань авіаперевезень. Високий професіоналізм фахівців, глобальні дистриб'юторські системи, цілодобовий concierge service за кордоном - гарантія досконального організації Вашої подорожі.

Довідка про компанію «Автомобільний центр Київ» KIA

Контакти: (044) 500-60-05, м. Київ, пр. Степана Бандери, 22
«Автомобільний центр Київ» KIA

На початку 2016 року відомий бренд Kia поповнив автомобільну палітру мультибрендового дилерського центру «Автомобільний центр Київ», який отримав статус офіційного дилера південнокорейського автовиробника.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Визначено імя переможця акції «На новому КІА вирушай до РИМу»
Визначено імя переможця акції «На новому КІА вирушай до РИМу»

3 березня 2018 року в Автомобільному центрі Київ*  відбувся довгоочікуваний розіграш путівки до Риму від нашого партнера - туристичної компанії ГАМАЛІЯ. 

Автомобілі КІА будуть представлені на Контрактовій площі під час змагань по Джип Спрінту 2018!
Автомобілі КІА будуть представлені на Контрактовій площі під час змагань по Джип Спрінту 2018!

Вже цієї суботи на Котрактовій площі відбудеться Перший етап Національної серії по Джип -спрінт 2018. Для всіх прихильників гоночних змагань та автолюбителів, Автомобільний центр Київ представить найпопулярніші моделі бренду КІА.

Презентація нового KIA Stonic! Відчуй момент!
Презентація нового KIA Stonic! Відчуй момент!

Вже зовсім скоро з’явиться новий фаворит у місті. А ви готові до знайомства з яскравим Kia Stonic?