Підкорюй вершини з Toyota

Вигідні пропозиції на оригінальні аксесуари Toyota для подорожей

 

Чудова природа, свіже повітря подарують Вам яскраві позитивні емоції та враження від відпочинку. Оригінальні аксесуари серед яких навігаційні системи Toyota Touch 2, багажні бокси, рейлінги та поперечини даху, кріплення для перевезення лиж і сноубордів до поможуть Вам насолоджуватись зимовим відпочинком з максимальним комфортом.

Toyota Touch 2

Сучасна багатофункціональна навігаційна система стане у нагоді тим, хто пересувається знайомими вулицями, і тим, хто вирушає до незнаної місцевості. Це інтегрована мультимедійна система, котра надає важливу інформацію водієві, дозволяє вирішувати щоденні завдання прямо в дорозі, полегшує орієнтування на місцевості. Зрозумілий стильний інтерфейс спрощує використання всіх можливостей системи та додає комфорту в поїздці.

У Toyota Touch 2 з навігаційними блоками Go найважливіша інформація завжди знаходиться перед очима. На одному екрані з картою із прокладеним маршрутом ви можете розмістити віджети, які часто використовуєте. Перемикайте радіостанції, вибирайте улюблені композиції, дізнавайтеся про погоду, не закриваючи вікно навігації.

На Toyota Touch 2 з Go встановлені дорожні карти України та інших країн Європи*. В Toyota Touch 2 доступні такі додаткові функції, як Google Street View**, створення та перегляд телефонної книги, а також SMS із мобільного телефону.

Перегляньте відео про аксесуари


Активний зимовий відпочинок

Мандрівникам, які люблять активний зимовий відпочинок та вирушають на гірськолижні курорти, Toyota пропонує скористатися кріпленнями для лиж і сноубордів для їхнього перевезення на даху авто. Багажний бокс стане у нагоді тим, хто вирушає в поїздку великою сім’єю, особливо з малими дітьми. Використання надійних рейлінгів та поперечин на дах від Toyota — запорука того, що інші оригінальні аксесуари Toyota встановлюватимуться легко і служитимуть тривалий час.

Вирушайте у незабутню зимову відпустку з оригінальними аксесуарами від Toyota і переконайтеся, що вони практичні, надійні та зручні в користуванні. Не забувайте запитувати про вигідні зимові пропозиції у всіх дилерських центрах Toyota в Україні.

Перелік оригінальних аксесуарів з цінами дивіться на сайті.

За додатковою інформацією щодо Toyota включно із цінами, звертайтеся, будь ласка, до Тойота Центр Чернівці «Олімп-Моторс».

* Карти є актуальними станом на день встановлення і надаються без гарантій щодо придатності для конкретних цілей, зони покриття та якості картографічних даних.

**За умови, що Ваш телефон може виступати маршрутизатором для встановлення зв’язку з інтернетом та має активовану абонентську SIM-картку. Користування послугою вимагатиме оплату передавання даних відповідно до умов тарифного плану Вашого мобільного оператора.

Довідка про компанію Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс"

Контакти: (0372) 54-34-01, м. Чернівці, вул. Хотинська, 49 "З"
Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс"

Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс" - офіційний дилер з продажу та технічному обслуговуванню автомобілів марки Toyota в Чернівецькій області. Підприємство володіє власним автосалоном, сучасною сервісною станцією і складом запчастин.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Оригінальні акумуляторні батареї Toyota - гарантований заряд енергії
Оригінальні акумуляторні батареї Toyota - гарантований заряд енергії

Сучасні автомобілі Toyota обладнані безліччю електронного обладнання, яке дає змогу легко та безпечно керувати автомобілем і отримувати від цього максимум задоволення.